Zeki Müren'i Okumak Zeki Müren'le O

Zeki Müren'i Okumak Zeki Müren'le O

Tarihler: 07 Ocak 2016 Perşembe ~ 07 Ocak 2016 Perşembe 07 Ocak 2016 20:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 225.00 TL 3. Kategori - 175.00 TL 4. Kategori - 125.00 TL 5. Kategori - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2016 ~ Oca 7, 2016
"Zeki Müren'i Okumak, Zeki Müren'le Okumak" Zorlu PSM Anma Konseri 7 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

"Zeki Müren'in anıları kalplerimizdeki yerini ilk günkü canlılığı ile korurken, onun bağışları sonsuzluğa uzanıyor... Sanat Güneşimiz Zeki Müren'i, ölümünün 20.Yılı vesilesiyle düzenlenen etkinliklerin en büyüğü olan görkemli bir konserle anıyoruz.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin desteği ve ev sahipliğinde Turkcell Sahnesi'nde; Ali-Aysun Kocatepe, Bekir Ünlüataer, Emel Sayın, Ferhat Göçer, Gökhan Tepe, Kenan Doğulu, Nebi Birgi, Nükhet Duru, Yonca Lodi, Zara gibi birbirinden değerli sanatçılarımızın Zeki Müren eserlerini okumasıyla gerçekleşecek konserin müzik direktörü Tuluğ Tırpan, sunucu ve moderatörü ise Osmantan Erkır olacak.

Gecede ayrıca TEV ve TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi korosu sahne alacak.Bu konserin tüm geliri Türk Eğitim Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfına bağışlanarak öğrencilere ve Mehmetçiklere destek sağlanacak. Sanat güneşimizin ışığıyla aydınlanacağımız bu geceyi kaçırmayın!

Zeki Müren'i Okumak Zeki Müren'le Okumak Etkinlikleri Üç ana temada gerçekleşecek etkinliklerimiz sanatçının hayatında ve anılarında önemli yere sahip üç şehirde hayat buluyor;

Bursa: Hayatın Baharı, İstanbul: Sanat Güneşi, Bodrum: Huzur

Bu etkinliklerle Zeki Müren'i farklı biçimlerde "okumak" üzerine yoğunlaşacağız. Yani bir yandan değerli sanatçının hayat felsefesini anlamayı, onu daha yakından tanımayı amaçlarken, diğer yandan onun sayesinde okuyan gençlerimize destek olacağız ve tabii ki Zeki Müren'i eserlerini okuyarak anmaya devam edeceğiz."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT