KüçükÇiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2012

17’nci yüzyıldan bu yana mesire alanı, gazino ve lunapark olarak hizmet veren KüçükÇiftlik Park, 2009’dan itibaren İstanbul'un kalbinde sanat, kültür ve eğlence merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Bugün Alicia Keys, Tony Bennett, Pitbull, Chris De Burgh, Elton John, Scorpions, Cranberries, Iron Maiden, Deep Purple, Duran Duran, David Guetta gibi dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park, "Sonisphere'' ve "Hi-Voltage" gibi büyük rock etkinlikleriyle de on binlerce kişiyi ağırladı.

Türkiye'nin en büyük sahnesinin yanında KüçükÇiftlik Park, dünyada sadece 11 firmada bulunan, her noktaya yüksek ses kalitesi sağlayan K1 Ses Sistemi'ne sahiptir. KüçükÇiftlik Park, yaz sezonunda 9 bin 352 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. 17 bin kişi kapasiteli alanının 2 bin 350 metrekarelik çim alanı da bulunmaktadır. KüçükÇiftlik Park, çevre koruma alanında yaptığı yatırımlarla, yoğun enerji tüketen eğlence sektörünün de bu konuda yapabileceği işler olduğunu gösteriyor. KüçükÇiftlik Park, solar aydınlatma, gri su geri kazanım, atık ayrıştırması sistemlerine sahiptir ve geri dönüşümlü etkinlik malzemeleri kullanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT