Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Etkinlik Mekanları Kurs Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 4, 2012
Mutfak profesyonellerinin buluşma platformu:

www.mutfaktakariyer.com MSA, öğrencilerine sadece uluslararası kalite ve standartta eğitim vermekle kalmıyor, mezunlarını sektörün öncü kurumları ile Türkiye'nin ilk sektöre özel insan kaynakları platformu Mutfaktakariyer.com'da buluşturuyor.

Hayalinizdeki iş sizi bekliyor Sektörün önde gelen işletmelerindeki iş fırsatlarından biri size göre... www.mutfaktakariyer.com'da yayınlanan iş olanakları arasından kendinize uygun pozisyonu bulabilir, kariyer hedeflerinize yönelik bir çok özellikten faydalanabilirsiniz. Güncel iş imkanlarını görmek için www.mutfaktakariyer.com'a hemen kayıt olun.

İşletmenize en uygun, nitelikli MSA mezunları burada... www.mutfaktakariyer.com sektörün önde gelen işletmelerinin aradıkları özelliklere sahip MSA mezunlarıyla iletişime geçebilecekleri bir insan kaynakları platformu. Aradığınız pozisyona en uygun MSA mezununu bulmak için www.mutfaktakariyer.com'a kayıt yaptırabilir, dilediğiniz pozisyon için ilan verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT