Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Etkinlik Mekanları Kurs Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.uslaakademi.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 15, 2013

Mecidiyeköy’de 2000 m²’lik binasında ağırlama ve mutfak konusunda profesyonel gelişim programları üzerine eğitim veren “Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi” (USLA), American Hospitality Academy International Hospitality Management Schools (“AHA-IHMS”) ile işbirliği yapmakta.

USLA’da workshoplar, mutfak, ağırlama ve lifestyle olarak üç kategoride sunuluyor.Eğitim için giriş katında bulunan 12 kişilik bir workshop mutfağında son sistem fırınlar, endüksiyon ocakları, buharlı fırın, şarap dolabı gibi malzemeler mevcut. İlk ve ikinci katlarda ise profesyonel mutfaklar yer almakta. Her mutfakta 22 kişi aynı anda eğitim alabiliyor. Üçüncü katta ise Demo Mutfağı bulunuyor. Ağırlıklı Ağırlama Hizmetleri Bölümü için tasarlanmış ve çeşitli son teknoloji mutfak ekipmanlarıyla donatılmış olan bu mutfak öğrencilerin hizmetine açılmış durumda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT