CreAtolye

Adres: Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.creatolye.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 1, 2017

CreAtolye; İstanbul'un merkezinde, Cihangir'de, odağı sanat ve yaratıcılık olan bağımsız bir kültür kurumudur. 200 metrekare büyüklüğünde, farklı etkinliklerin yapılabileceği konforlu bir oyun alanını ve farklı partnerleri çatısı altında toplayan CreAtolye; yaratıcı her türlü projeye kapıları açık, fikri yeni, formu vintage bir buluşma mekanıdır.

Creatolye’nin tasarımında kullanılmış her şey satılık/kiralık olup, yeni sahibini beklemektedir. 2015 yılında kollektif bir çalışmayla yaklaşık bir yılda hastane deposundan bir oyun alanına dönüştürülen bu mekan; tiyatro oyunları, müzik etkinlikleri, edebiyat okumaları, söyleşiler, sergiler, gösteriler, defileler, özel organizasyonlar, kurumsal toplantılar, dans performanları, workshop’lar, imza günleri, festivaller, sosyal sorumluluk projeleri, bienaller ve mezatlara ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT