İstanbul Devlet Opera ve Balesi Açılış Konseri

Tarihler: 17 Eylül 2004 Cuma ~ 17 Eylül 2004 Cuma 17 Eylül Cuma Saat 19:00

Yer: Arkeoloji Müzesi

Nereden Alınır: Atatürk Kültür Merkezi Gişe ((0212) 251 1023 - (0212) 245 3916) ve

Adres: Osman Hamdi Bey Yokuşu Gülhane Eminönü İstanbul

Telefon: 0212 520 77 40 (Arkeoloji Müzesi)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2004 ~ Eyl 17, 2004
AÇILIŞ KONSERİ

İstanbul Devlet Opera ve Balesi yoğun geçen bir sezondan sonra, 2004-2005 dönemine dopdolu bir enerjiyle başlıyor. İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine bir ilke imza atarak çıkarttığı yıllık katoloğunu, konser sonrasında verilecek kokteylde sanat severlere sunmanın heyecanını yaşayacak.

Arkeoloji Müzesi`nin bahçesinde gerçekleşecek açılışta, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası`nı şef Serdar Yalçın, korosunu Yıldız Künutku yönetecek. Konserde solist olarak, Perihan Nayır, Jaklin Çarkçı, Efe Kışlalı ve Önay Günay katılacak. Ayrıca; programda İstanbul`da ilk kez sahnelenecek bir yapıt var: Anadolu Formları. Korografisi Nurdan Sinkin tarafından yapılan yapıt, anadolunun çeşitli bölgelerinden derlenen folklorik temaları evrensel beden diliyle, çağdaş platformda anlatıyor.

Çok geniş bir kitleye seslenecek olan bu konser programında, tanınmış opera aryaları ve türk bestecilerinin eserleri yer alacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi, hem ilk kez dağıtacağı yıllık katoloğuyla hem de gerçekleştireceği coşkulu "açılış konseri" ile, yeni sezonda yapacağı iddialı projeleri sizlere müjdeleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT