1. İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Kongresi

Tarihler: 17 Mart 2005 Perşembe ~ 18 Mart 2005 Cuma 17-18 Mart 2005

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi

Nereden Alınır: Bilgi için: www.tbcsd.org

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 296 30 55 (Lütfi Kırdar UKSS)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2005 ~ Mar 18, 2005
Ulusal ve uluslararası arenada sürdürülebilir kalkınma konusunda çalışmalar yürüten iş dünyası yöneticileri, 1. İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Kongresi için 17-18 Mart’ta İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya geliyor.

1. İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Kongresi
17-18 Mart’ta İstanbul’da yapılacak Sürdürülebilir kalkınma yaklaşımının temel unsur ve ilkelerinin benimsenerek yaşama geçirilmesi amacıyla kurulan İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği, bu doğrultuda 1.İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Kongresi’ni düzenliyor. Ana teması “Sürdürülebilir Kalkınma-İş Dünyasının Geleceği” olan kongre 17-18 Mart 2005 tarihlerinde, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Şirketlerin sürdürülebilir kalkınmaya geçişte uygulamaları gereken prensiplerden, AB giriş sürecinde Türkiye için önemli kriterlerin yer aldığı konulara, sivil toplum örgütleri ile işbirliklerinin detay ve kriterlerinden, bu çalışmalarda yaşanan zorluklara ve başarı öykülerine kadar pek çok konunun konuşulacağı iki günlük kongrede sivil toplum örgütleri de bir panelde sürdürülebilir kalkınma ve işbirlikleri potansiyellerini değerlendirecek.

Dünya Sürdürülebilir Kalkınma İş Konseyi (WBCSD) Başkanı Bjorn Stigson, TNT International Express Kurumsal Yönetim Direktörü Robert Allen Turl, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksleri Direktörü Alex Barkavi, Amerikan Etik Birliği Baş Danışmanı Frank Navran, tüm dünya çevre örgütlerinin bağlı bulunduğu IUCN’in Akdeniz Bölge Direktörü Jamie Skinner, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Andrew Vorkink, BM Türkiye Temsilcisi Jakob Simonsen ile Türk iş dünyasından Doğan Holding CEO’su Tufan Darbaz, Lafarge Türkiye CEO’su Pierre Damnon, TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız ve Teknoloji Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alphan Manas’ın da konuşmacı olarak yer alacağı kongreye ulusal ve uluslararası iş dünyasında sürdürülebilir kalkınma konusunda çalışmalar yürüten çok sayıda yönetici katılacak.

Kongrenin biletleri İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin www.tbcsd.org adresli web sitesinden tek gün için 100 Euro, iki gün içinse 180 Euro karşılığında temin edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT