5. Uluslararası Satınalma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi

Tarihler: 10 Ekim 2009 Cumartesi ~ 11 Ekim 2009 Pazar

Yer: Maslak Sheraton Otel

Nereden Alınır: www.bosphorusconferences.com

Telefon: 0216 486 30 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2009 ~ Eki 11, 2009
Lojistik ve Satınalma Yönetiminde Dünya Çapında İsimlerin İstanbul Buluşması:
5. Uluslararası Satınalma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi

Bosphorus Conferences; 10 - 11 Ekim tarihlerinde Maslak Sheraton Otelde gerçekleşecek 5. Uluslararası Satınalma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi’nde çeşitli ülkelerdeki uzman konuşmacıları İstanbul’ da bir araya getiriyor.

İki günlük zirve boyunca tedarik zincirinin tüm halkaları, sektör profesyonelleri tarafından ele alınacaktır. Akademisyenlerle lojistiğin teorisi incelenecek, sektör yöneticileride uygulamalardaki tecrübelerini paylaşacaklar. Zirve boyunca Türkiye’de ve Dünya’da gelişen sistemler incelenecek, ne yapıyoruz , neler yapabiliriz üzerinde durulacaktır.

Satın alma tedarik zinciri sürecinin en önemli unsurlarından biridir. Tedarik zinciri talep planlama ile başlar tüketimle sona erer. Tüketim için lojistik, üretim için satın alma gerekir. Bu üç unsurun bir zirvede yan yana yer alması doğru bir karardır. Birbirleri ile ilişkileri bağlantıları incelenmelidir.

Bu sene 5.’si yapılacak olan Satın Alma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Zirvesi, 10-11 Ekim 2009 tarihlerinde Maslak Sheraton Otelinde yapılacak. Boğaziçi Eğitim tarafından düzenlenmekte olan bu konferans 12 Ekim’de yapılacak olan 6 workshop ile devam edecek. Yurt içinden 20 konuşmacı ve yurt dışından 10 konuşmacı bu 3 günlük program boyunca bilgilerini, tecrübelerini, vizyonlarını bizlerle paylaşacaklar. Gelecek planlarımızı etkileyecek yönlendirecek önerilerde bulunacaklar.

Zirve Koordinatörü Atilla Yıldıztekin’e göre; ‘Zirve bir vizyon oluşturmada sizlere basamak oluşturacaktır. Aynı zamanda sektörlerde çalışan kişileri ve kurumları bir araya getiren, tanışıklığı arttıran, kısa sürede olsa sorunları paylaşan, çözüm önerilerini ortaya çıkaran, iş yaratan bir fırsattır.’

Yerel ve Uluslar arası endüstri çevrelerinde Satınalma, Lojistik, Tedarik Zinciri Yönetimi departmanlarında yer alan veya bu sektöre ilgi duyan kitlenin zirveye katılımı beklenmektedir. Kayıt ve program hakkında detaylı bilgi için zirve web sayfası olan www.supplychainbosphorus.com veya www.bosphorusconferences.com sayfalarından faydalanılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT