Amerikan Devlet Yüksekokulları Tanıtım Günü

Tarihler: 16 Ekim 2004 Cumartesi ~ 16 Ekim 2004 Cumartesi 16 Ekim Cumartesi Saat 13:30-18:30

Yer: MEF Okulları Küçük Konferans Salonu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Mef Okulları

Adres: Ulus Mah. Dereboyu Cad. Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 287 69 00 /Dahili: 165-166

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2004 ~ Eki 16, 2004
AMERİKA’DA YÜKSEK ÖĞRENİME AÇILAN KAPI: AMERİKAN DEVLET YÜKSEKOKULLARI (COMMUNITY COLLEGE) TANITIM GÜNÜ

Yıllık USD 4000,- dolardan başlayan okul ücretleri, küçük sınıfları ve önemli üniversitelere rahat transfer olanakları sunması gibi birçok avantajı nedeniyle “Amerika’da yüksek öğretime açılan kapı” olarak tanınan Community College (Devlet Yüksekokulları) Türk öğrencilerine kapılarını açıyor. Amerikan yüksek öğretim sisteminin önemli bir bölümünü oluşturan Community College (Devlet Yüksekokulları) için AACC (American Association of Community Colleges) İstanbul’da bir tanıtım günü düzenliyor.

22 Devlet Yüksekokulu yetkilisinşn katılacağı tanıtım gününde öğrenciler, yüksekokul temsilcilerine birebir sorularını yöneltilerek bilgi alabilecekler. Tanıtım Günü, 16 Ekim tarihinde 13.30-18.30 saatleri arasında MEF Okulları’nda gerçekleştirilecek.

Amerika’da yüksek öğrenimde okuyan öğrencilerin %50’si Boston Üniversitesi, Cornell Üniversitesi, Washington Üniversitesi gibi gözde üniversitelerin farklı bölümlerine devlet yüksekokullarından geçerek devam ediyor. Bu okullardan mezun olan ünlüler arasında, Colin Powel, Georges Lucas, Tom Hanks, Calvin Klein, Walt Disney, Dustin Hoffman gibi isimler bulunuyor.

Ayrıca bu okullar, bölgelerinde ki büyük firmalarla yaptığı işbirliği sayesinde, öğrencilerine bu şirketlerde çalışma imkanı tanıyor. Bu şirketler arasında, Microsoft, Hewlett Packard, SunGard SCT, Coca-Cola, Disney İnc. yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT