Başarı Hikayeleri Konferansı

Tarihler: 16 Nisan 2011 Cumartesi ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi 14.00

Yer: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 34149 Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 465 60 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

Konferans ilk oturumu 14.00 - 14.45 arasında Kerem Erginoğlu ve Paola Urbano’nun Tuzambarı - Medina Turgul DDB Ofisi üzerine konuşmalarıyla başlıyor.

Birçok ödüllü projeye imza atan Kerem Erginoğlu, çalışmalarını Erginoğlu Çalışlar Mimarlık’ta sürdürmesinin yanı sıra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde proje dersleri vermektedir. Erginoğlu’nun ödüllü projeleri arasında ‘Berlin Türk Büyükelçiliği Kançılarya Binası’, ‘Tarsus Sev İlköğretim Kampüsü’, ‘Turkcell Teknoloji Ar-Ge Binası’, ‘Tuzambarı-Medina Turgul DDB’ bulunuyor.

25 yıldır aydınlatma tasarımcılığı yapan Paola Urbano, Bilgi Üniversitesi’nde aydınlatma tasarımı eğitimi vermesinin yanı sıra ‘Tecniche Nuove’de yayımlanan Aydınlatma Kılavuzunun ‘Dini binalar’ bölümü yazarlığını yapıyor. Urbano aynı zamanda APIL’in (İtalya Aydınlatma Tasarımcıları Derneği) kurucularındandır.

15.00 - 15.45 arasında 208 Duecento Otto Restaurant projesiyle devam eden ikinci oturumun konuşmacıları Seyhan Özdemir ve Nelson NG.

Özdemir, Sefer Çağlar ile birlikte kurduğu ‘Autoban’ markası altında mimari, iç mimari ve ürün tasarımı gibi farklı ölçekli konularda çalışmalarını sürdürmektedir.

‘Isometrix Aydınlatma ve Tasarım Şirketi’nde tasarım direktörü olan Nelson NG, 17 yıla aşkın süredir küçük, orta, büyük dereceli projelerde uluslararası ve tanınmış projelerde yer almaktadır.

Konferans, 16.00 - 16.45 arasında Stefan Herbert ve Murat Çap ile Meydan Alışveriş Merkezi projesi üzerine olan oturumla son buluyor.

Metro Group ile birlikte Meydan Alışveriş Merkezi’nin tüm süreçlerine katılan Herbert, Almanya, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Slovakya ile beraber Asya-pasifik bölgesinde bulunan bir çok projenin sorumlu mimarı olarak görevini sürdürmektedir.

2002 yılında kurduğu şirketi LUXWELT ile, aydınlatma, sunum, görsel malzemeler ve bunların kontrol sistemlerinin konseptlere uygun geliştirilmesi ve malzeme kullanımlarının planlanmasına yönelik çalışmalar yapan Murat Çap’ın projeleri arasında Meydan Alışveriş Merkezi başta olmak üzere büyük alışveriş merkezleri, rezidanslar, dünya çapında yaygın oteller, büyük hipermarketler ve uluslararası havaalanları da bulunmaktadır.

Konferansa katılmak ve program akışını görmek için www.pldturkiye.com/pld-turkiye-etkinlikleri/basari-hikayeleri-konferansi.html sitesini ziyaret edebilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT