Blog Tür ve Uygulama Semineri

Tarihler: 30 Nisan 2011 Cumartesi ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi 16.00

Yer: Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No: 181 Merkez Han Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 60 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2011 ~ Nis 30, 2011

Koç Üniversitesi`nin Beyoğlu`nda bulunan Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nin ev sahipliğinde, "Blogging: Genre and Practice Seminar / Blog: Tür ve Uygulama Semineri” gerçekleştirilecek.

Elif Batuman ve Kaya Genç’in katılacağı, blog yazarlığı ve edebiyat-blog-akademi üçgeninin tartışılacağı seminerde siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

NOT: Simultane çeviri yapılacaktır.

Elif Batuman Hakkında

1977 New York doğumlu Elif Batuman yazar, akademisyen ve gazetecidir. Harvard Üniversitesi’nden mezun olmuş, doktorasını Stanford Üniversitesi’nde karşılaştırmalı edebiyat dalında yapmıştır. İlk kitabı olan “The Possessed: Adventures with Russian Books and the People Who Read Them” 2010 National Book Critics Circle Ödülleri’nde finalist olmuştur. Bu kitabı Doğan Kitap tarafından Mayıs ayında Türkçe olarak yayınlanacaktır.

Kaya Genç hakkında:

Kaya Genç`in ilk romanı Macera, 2008 yılında Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlandı. The Guardian ve Index on Censorship`in de aralarında olduğu pek çok gazete ve dergi için yazılar yazan Genç doktora yaptığı İstanbul Üniversitesi`nde efendi-köle diyalektiği ve İngiliz edebiyatı üzerine bir tez hazırlıyor. Musée des Beaux Arts isimli bir blog`u var (kayagenc.blogspot.com).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT