Burak Büyükdemir ile E-Ticaret Hakkında söyleşi

Tarihler: 09 Kasım 2004 Salı ~ 09 Kasım 2004 Salı 9 Kasım Salı Saat 19:00

Yer: Bümed Seminer Salonu

Ücret: Üye 35 MTL // Misafir 40 MTL

Nereden Alınır: Bümed (Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği), E-mail: etkinlik@bumed.org.tr

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Rumelihisarüstü Beşiktaş İstanbul

Telefon: :(212) 287 02 32 ext: 113-119

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2004 ~ Kas 9, 2004
BIT Grubu ile Burak Büyükdemir`den Başarısız E-ticaret Modelleri için Büyülü Stratejiler

Çalıştığınız işi bırakıp kendi patronunuz olmak mı istiyor musunuz? Internet ne büyük fırsatlar getirdi değil mi? Evden çalışmak ve şu anda kazandığınız maaşının üç katını bir yıl içinde kazanmanızın mümkün olduğunu söylüyorlar değil mi? Bir de bu cep telefonlarına melodi, oyun iş modelleri de çıktı. Ne kadar ciro yapıyorlarmış değil mi? Siz bu dalgaları kaçırdınız mı? Üstüne üstük bir de Avrupa Birliğine giriyoruz bu girişimcilere ne fırsatlar gelecek? Bir iç çekiyorsanız işte bu seminer tam size göre.

Burak Büyükdemir Hakkında:
1972 yılında Gölcük’te doğmuştur. Kocaeli Anadolu Lisesini 1990 yılında bitirmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünü kazanmış ve 1991 yılında Orhan Karakullukçu ödülünü kazanmıştır. Bölümü TÜBİTAK bursu ile okuyarak 1994 yılında birincilikle mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansını 1997 yılında tamamlamıştır. 2000 yılında Columbia üniversitesinde “E-Commerce: Creating Strategic Advantage” konulu yönetici eğitimi programına katılmıştır. 1995 yılında 6 ay süren Interbank Yönetici eğitim programına katılarak 1995 ile 1997 arasında 2 yıl bankacık sektöründe hayatına başlamıştır. 1997 Yılında Ahmet Dallı Bankacılık yarışmasında “Internette Bankacılık” projesi ile ödüle layık görülmüştür. Kuleli Askeri Lisesi’nde askerlik görevini tamamlamladıktan sonra 1998-1999 yılında Intertech firmasında “İş geliştirme Yöneticisi” olarak görev almıştır. 1999 yılından 2002 ye kadar Vestelnet’te Veezy Go projesini hayata geçirilmesinde önemli rol almış, şirkette ayrıca “Elektronik Ticaret ve Mevcut Müşteriler Müdürü” olarak çalışmıştır. Türkiye’de internet projelerinin desteklenmesi projesini yürütmüştür. 2002 -2003 arasında Haberturk Televizyonunda “com.tr” adlı teknoloji programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir. 2003 yılında TEV-DAAD bursu ile Almanya’da Master of International Business programına başlamıştır. 2000 yılında 2 adet internet firmasına kurucu ortak olmuştur. Şirketler şu anda bilgi teknolojileri alanlarında faaliyet göstermektedir. Eweek, Vee-mail, Bthaber ve birçok sektör dergisinde 1998’den bu 2004 yılına kadar internet, elektronik ticaret ve yeni ekonomi konularında makaleler yazmış, konferans ve seminerler vermiştir. Veezy aboneleri için Vee-mail dergisinin müdürlüğünü yürütmüştür. Radyo kozmos 92.3 de “Yeni Ekonomi Dersleri” programını ve Habertürk televizyonunda “com.tr” programını hazırlayıp sunmuştur. Dalıcılık, rüzgar sörfü, yüzme sporları ile ilgilenmektedir. İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT