Can Yayınları, Can Kitabevi’nde gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor...

Tarihler: 21 Mayıs 2005 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2005 Cumartesi 21 Mayıs Cumartesi Saat 15:30, 29 Mart Salı Saat 18:00

Yer: Can Kitabevi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Can Kitabevi

Adres: Yeniçarşı Cad. No:22 Galatasaray İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 244 66 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2005 ~ May 21, 2005
Çevirmenlerinin gözünden Gabriel García Márquez

Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Kolombiyalı usta yazar Gabriel García Márquez’in Aşk ve Öbür Cinler adlı kitabından 10 yıl sonra yazdığı Benim Hüzünlü Orospularım kısa bir süre önce Can Yayınları’ndan çıktı.
García Márquez, Büyülü Gerçekçiliğin en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. 14 Mayıs’ta Can Kitabevi’nde düzenlenen etkinlikte Latin Edebiyatında Büyülü Gerçekçilik ve Gabriel García Márquez üzerine konuşuldu. 21 Mayıs’ta düzenlenecek etkinlikte ise García Márquez’e, çevirmenlerinin gözünden bakılacak. García Márquez kitaplarını çevirmenin ödüllendirici ve çetin taraflarından bahsedilecek.

21 Mayıs 2005, Cumartesi günü saat 18:00’da Can Kitabevi’nde, Çevirmenlerinin Gözünden Gabriel García Márquez başlıklı bir etkinlik düzenleniyor. Etkinliğe, yazarın birçok yapıtının yanı sıra Benim Hüzünlü Orospularım’ın çevirmeni İnci Kut, Can Yayınları editörü ve Yüzyıllık Yalnızlık’ın çevirmeni Seçkin Selvi konuşmacı olarak katılacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT