Emre Aracı ve Filiz Aygündüz Çırağan Sarayı’nda

Tarihler: 19 Nisan 2011 Salı ~ 20 Nisan 2011 Çarşamba 19:00

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Ücret: Ücretsiz

Adres: Yıldız Mah. Çırağan Caddesi 32, İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 245 44 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2011 ~ Nis 20, 2011

Filiz Aygündüz, Çırağan Okumaları’nda

Çırağan Palace Kempinski’nin Kalem Ajans’la Mayıs 2009’dan bu yana düzenlediği, Türkiye’de “yazar okumaları”nı gelenekselleştirme misyonunda azimle ilerleyen “Çırağan Okumaları”nın Nisan konuğu Filiz Aygündüz.

“Kaç Zil Kaldı Örtmenim?” isimli kitabından bölümler okuyacak, sonrasında okurlarla sohbet edip kitaplarını imzalayacak yazar 19 Nisan 2011 Salı günü 19.00-21.00 arası Çırağan Sarayı’nda... “Kaç Zil Kaldı Örtmenim?”, Diyarbakır`ın küçük bir kasabasına atanan yirmi üç yaşında bir öğretmenin hikâyesi. Hâlen Milliyet gazetesi kültür-sanat servisi müdürlüğünü, Milliyet Sanat ile Milliyet gazetesinin çıkardığı aylık kitap eki Milliyet Kitap’ın genel yayın yönetmenliğini yapan Aygündüz`ün samimi anlatımıyla farklılıkları, kimlikleri, dili, ölümü ve hayatı sorguladığı “Kaç Zil Kaldı Örtmenim?”in, yazarından dinleneceği etkinlik ücretsiz ama rezervasyon şart; ciraganokumalari@gmail.com ya da 0212 245 44 06.

Emre Aracı “Çırağan Sohbetleri”nde

Çırağan Sanat Galerisi’nde açılan her yeni sergi boyunca bir kez düzenlenen "Çırağan Sohbetleri"nin 20 Nisan 2011 Çarşamba günkü konuğu Emre Aracı. Dünyaca ünlü Türk müzikolog, orkestra şefi ve besteci Aracı’nın hayatı ve araştırmaları üzerine, Çırağan Sarayı Mabeyn Salonu`nda gerçekleştirilecek "Emre Aracı ile Kayıp Seslerin İzinde..." adlı sohbet saat 19:00`da başlayacak (0 212 327 00 12).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT