Gerfried Stocker Bilgi`de!

Tarihler: 08 Nisan 2005 Cuma ~ 08 Nisan 2005 Cuma 8 Nisan Cuma Saat 18:30

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi Üniversitesi

Adres: Kurtuluşderesi Cad. No. 47 Dolapdere / İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 444 0 428

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2005 ~ Nis 8, 2005
KONFERANS: GERFRIED STOCKER BİLGİ’DE
İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, 8 Nisan Cuma günü “Marka Olarak Medya / Media Art as a Trademark: Ars Electronica Festival” başlıklı konferansa ev sahipliği yapıyor.

Avusturya’da faaliyet gösteren Ars Electronica Merkezi’nin sanat yönetmeni Gerfried Stocker’ın konuşmacı olarak katılacağı “Marka Olarak Medya / Media Art as a Trademark: Ars Electronica Festival” konferansı 8 Nisan Cuma günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde düzenlenecek.
Herkesin katılımına açık olan etkinlik, İngilizce gerçekleşecek.

Gerfried Stocker: Hem müzisyen hem de medya sanatçısı olan Stocker, 1990 yılından beri bağımsız bir sanatçı olarak çalışıyor. 1991 yılında, disiplinlerarası projeleri hayata geçirmeyi amaçlayan ve bugüne kadar etkileşim, robot bilimi ve telekomünikasyon alanlarında birtakım enstalasyon ve performans projeleri gerçekleştiren “X-Space” adlı bir grup kurdu. Sanatçının çeşitli işleri, birçok uluslararası sergi ve bienalde yer alıyor.

Ars Electronica: 1979 yılından beri dijital sanat ve medya kültürü için bir platform oluşturan Ars Electronica, dünyadaki en eski ve en kapsamlı sanat- teknoloji festivalini düzenliyor. Yılda bir kez düzenlenen Ars Electronica Festivali; sanatsal, bilimsel ve toplumsal yaklaşım ile katılımın bağlamını oluşturan ve her yıl değişen bir tema altında gerçekleştirilen sempozyum, sergi ve gösteriler aracılığıyla sanatseverlerle buluşuyor. Sanat, teknoloji ve toplum üçgenindeki sorunlarla uğraşan Ars Electronica, Avusturya’nın Linz şehrinde bulunan sergi merkezinin yanı sıra, Ars Electronica Futurelab adlı bir araştırma ve destek merkezine sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT