İçimizdeki Kentler

Tarihler: 21 Ocak 2009 Çarşamba ~ 21 Ocak 2009 Çarşamba 21 Ocak Çarşamba günü saat 18:30

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi

Ücret: Ücretsiz. Rezervasyon yaptırmak zorunludur.

Nereden Alınır: www.obmuze.com

Adres: Bankalar (Voyvoda) Cad. No: 11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: (212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2009 ~ Oca 21, 2009
Osmanlı Bankası Müzesi’nde “İçimizdeki Kentler”i ele alıyor
Yazar Tahsin Yücel, Osmanlı Bankası Müzesi’nin (OBM) düzenlediği “Kent ve Edebiyat Söyleşileri”nde hayranlarıyla buluşacak. “İçimizdeki Kentler” başlıklı söyleşi, 21 Ocak Çarşamba günü saat 18:30’da gerçekleştirilecek.

Tahsin Yücel, Can Yayınları’ndan çıkan “Gökdelen” adlı kitabında, İstanbul ile ilişkisini şöyle ifade ediyor: “Hiç kuşkusuz, kimi yazarların sık sık vurguladığı gibi, bu aşkın daha şimdiden, İstanbul’u İstanbul olmaktan çıkardığı söylenebilirdi, ama bu kentin Niyorklu Temel’in girişimlerinden çok önce ortadan silindiği, dahası, kendi girişimleri sonunda, bir öykünü olarak bile daha kişilikli bir kente dönüşeceği, ayrıca tam bir öykünüden de söz edilemeyeceği düşüncesindeydi. Bir kez daha ‘Biz hele ötekileri dikeduralım’ diye yineledi, sonra da elinde olmadan gülümsedi.”

OBM’de Voyvoda Caddesi Toplantıları kapsamında, her ayın üçüncü çarşamba günü 18:30-20:30 saatleri arasında düzenlenen “Kent ve Edebiyat Söyleşileri”nde, Yazarını Doğuran Kentler konuşuluyor. Buluşmalarda yazarlar, doğduğu kentten yola çıkarak yazdığı kente, yazdığı kentten yola çıkarak okurun kentine bir yolculuk yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT