Inka Medeniyeti ve Kozmolojisi

Tarihler: 25 Mart 2004 Perşembe ~ 25 Mart 2004 Perşembe 25 Mart Perşembe Saat 20:00-23:30

Yer: Europlaza Hotel

Ücret: 60 $ (KDV dahil)

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi için: Zekiye Olgaçay 0212 358 5204/05 – 0532 306 1995

Adres: Tarlabaşı Bulvarı No:3 Tepebaşı / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 254 59 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2004 ~ Mar 25, 2004

Inka Medeniyeti ve Kozmolojisi

Pachacuti Inkalarının efsanelerinden olan Andean kehanetine göre, içinde bulunduğumuz şimdiki zaman dünyanın ters yüz olduğu ve yeni bir bilinçin doğduğu zamandır. Bu zamanın çağrısında der ki “Kartal tekrar Condor ile uçacak ve dünya üzerinde insanlığı biraraya getirecek sonsuz barış hüküm sürecektir”. Andean şamanlarına göre bu zamanda yaşamamızın nedeni: içimize geri dönerek, kendimizi daha derinden tanımak, geçmişten gelen duygusal yaralarımızı şifalandırmak ve bu şifanın gücünü başkalarına yardım etmek için kullanmaktır. Yol gösterici olan bu şamanlar, rahipler, şifacılar ve öğretmenler, hazır olanların içindeki şifa yeteneklerini uyandırmak için çok eski ve gizli olan bilgileri ve bilgeliklerini artık paylaşıyorlar……

Jorge Luis Delgado Perulu bir şaman ve şifacıdır. Andean kültürü’nün deneyimi ve şaman olarak yaşamı şifacı bir aile tarafından kendisine devredilmiştir.

Jorge Luis Delgado, Perunun Kuzeydoğu Lake Titicaca bölgesinden olan Kallahuayas şamanları,Andes adalarının Bilge Kişileri (Wise Ones) ve son Inkalardan olduğuna inanılan Cusco bölgesinin Q’ero Büyükleri (Q’ero Elders), tarafından eğitilmişitir. Jorge Luis, Lake Titicaca yakınlarında bulunan boyutlarası geçiş kapısı olan Aramu Muru Kapısını ( Aramu Muru Doorway) keşfetmiştir. Ezoterik bir dernek olan, Solar disc kardeşlik birliğinin kurucu üyelerindendir (The Brotherhood of the Solar disc).

Jorge Luis Delgado, İnkaların zengin kültürlerini, seramonilerini ve spiritüel dünyalarını bizlerle paylaşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT