İstanbul Sahnelerinde Kadınlar

Tarihler: 06 Kasım 2010 Cumartesi ~ 06 Kasım 2010 Cumartesi

Yer: İstanbul Kongre Merkezi

Adres: Taşkışla Cad. 31156 Harbiye / İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 368 12 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2010 ~ Kas 6, 2010

6 Kasım 2010 tarihinde saat 14:00` de İstanbul Kongre Merkezi`nde gerçekleşecek panele Prof. Dr. Şehvar Beşiroğlu “Osmanlı Döneminden Cumhuriyet`in İlk Yıllarına İstanbul`un Müzikal Kültürü İçinde Kadınlar”, Cemal Ünlü “İstanbul Sahnelerinde Kadın Yıldızlar, İlk Primadonnalar: Mari Nıvart, Peruz Hanım, Deniz Kızı Eftalya, Suzan Lütfullah”, Doç. Dr. Enver Töre “Türk ve Dünya tiyatro eserlerinde yansıtılan kadınlar” ve Taha Feyizli “Uzak Bakışlı Kadınlar belgeseli üzerine notlar” başlıklı konuşmalarıyla katılacaklar.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Süleyman Beyoğlu’nun yapacağı panelde Uzak Bakışlı Kadınlar belgeselinden bir bölüm de izlenecek. Kadınların sahnelerde yer alışlarının tarihi seyri, İstanbul sahnelerinde görünen yüzleri ve izleyenlerin görmediği sahne arkası yaşamları da panelde ele alınacak konulardan.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT