İstanbul Yazarları Nezih’te Buluşuyor

Tarihler: 09 Nisan 2011 Cumartesi ~ 09 Nisan 2011 Cumartesi 15:00

Yer: Nezih

Adres: Mühürdar Cad. No: 68 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 10 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2011 ~ Nis 9, 2011

Heyamola Yayınları`nın İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti (AKB) desteğiyle sürdürdüğü "Seksen Yazar 80 Semt 80 Kitap /İstanbulum" projesi kapsamında yayınlanan kitaplardan “Mühürdar’dan Moda’ya Geçmişe Doğru Gezinti”, “Moda Sevgilim” ve “Koşuyolu Dünyalar Kadar” kitaplarının yazarları, İzel Rozental, Deniz Kavukcuoğlu ve Müge İplikçi, 9 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te Kadıköy Nezih mağazasında, okurları ile bir araya geliyor.

İzel Rozental, Deniz Kavukcuoğlu ve Müge İplikçi, şehre adadıkları kitaplarında İstanbul Anadolu Yakası’nın Moda, Mühürdar ve Koşuyolu gibi üç seçkin semtini, insanları, doğal güzellikleri, yaşanmışlıkları ve bin bir türlü özelliği ile kaleme aldılar.

9 Nisan Cumartesi günü Kadıköy Nezih’te gerçekleşecek imza gününde, eski ve yeniyi sayfalarında buluşturan İstanbul kitaplarının gerçek hikâyeleri perde arkası ayrıntıları ile okuyuculara aktarılırken; şehrin geçmişine yeni bir kapı aralanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT