Iter, Architettura Del Moderno In Lobbardia Bir Modern Mimari ve Kültür Turizmi Projesi

Tarihler: 25 Mart 2011 Cuma ~ 25 Mart 2011 Cuma 25 Mart Cuma Saat: 15:00

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 50 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2011 ~ Mar 25, 2011

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Triennale di Milano Vakfı ve İtalya’nın Lombardi Bölgesi işbirliği ile hayata geçirilen “ITER, Architettura del Moderno in Lombardia” projesinin tanıtılacağı seminere ev sahipliği yapacak. Proje kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde sergilenecek olan yerleştirme 14 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

İtalya’nın önde gelen kültür,sanat ve tasarım kurumlarından Triennale di Milano Vakfı ve Lombardi Bölgesi işbirliği ile hayata geçirilen “ITER, Architettura del Moderno in Lombardia” projesi, İtalya’nın Lombardi bölgesinde yer alan 20. ve 21. yüzyıl modern mimari eserlerini öne çıkarmayı hedefleyen alternatif bir kültür turizmi projesi…

Proje kapsamında tasarlanmış olan ve 14 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde sergilenecek yerleştirmenin en önemli parçasını ise, ünlü İtalyan tasarımcı Bruno Munari’nin 1970 tasarımı “Abitacolo” adlı eseri oluşturuyor. Yerleştirme, üzerinde yer alan bilgisayar aracılığıyla Projenin web sitesine yönlendirme yaparak İtalyan yaratıcılığını modern mimari üzerinden interaktif bir deneyimle sunuyor.

Proje kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi Programı tarafından düzenlenecek olan seminere, Triennale di Milano Vakfı Başkanı Andrea Cancellato, Lombardi Bölgesi Turizm Departmanı’ndan Luca Mambretti ve İnsan Yerleşimleri Derneği’den Korhan Gümüş konuşmacı olarak katılacaklar.

Proje kapsamında sergilenecek yerleştirme 14 Mart - 03 Nisan, 2011 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü, E1 binasında ziyarete açık olacaktır.

Seminer dili İngilizce ve Türkçe olacaktır, çeviri yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT