Ken Russell ile Söyleşi

Tarihler: 22 Nisan 2004 Perşembe ~ 22 Nisan 2004 Perşembe 22 Nisan Perşembe Saat 16:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: http://www.istfest.org/film/yan_etkinlik_soylesi.asp

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Rumelihisarüstü Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2004 ~ Nis 22, 2004
23. Uluslararası İstanbul Film Festivali (10-25 Nisan) etkinlikleri kapsamında;

SÖYLEŞİ: KEN RUSSELL:
Bu yıl Festival`de "Ustalara Saygı" bölümü kapsamında 6 filmi gösterilecek olan Ken Russell, 22 Nisan Perşembe günü, saat 16:00`da, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü`ndeki Rektörlük Konferans Salonu`nda, The Guardian gazetesinin ünlü sinema yazarı (ve Festival`in Uluslararası Altın Lâle Yarışması`nın bu yılki jüri üyelerinden) Derek Malcom`la bir söyleşi yapacak. "Ken Russell: İnsan mı, Canavar mı?" başlıklı bu söyleşide, çevirdiği filmlerle fırtınalar koparan bu aykırı İngiliz yönetmen, hem sineması, hem de filmlerinin yarattığı tepkiler üzerine konuşacak. Sinemaseverleri her zaman şaşırtmayı başaran bu ustayı kendi ağzından dinlemek ve ona sorular sormak için kaçırılmayacak bir fırsat. Söyleyişe giriş ücretsizdir, ancak sınırlı koltuk kapasitesi olan salonda yer bulabilmek için erken gelinmesi önerilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT