‘Kritik Kavşaklar’ Tedxreset 2013’te

Tarihler: 12 Nisan 2013 Cuma ~ 13 Nisan 2013 Cumartesi 12 Nisan Saat:14:00 - 19:00 ve 13 Nisan Saat:09:30 - 19:00

Yer: Tim Show Center

Ücret: 94 TL, öğrenci 29 TL’den

Nereden Alınır: www.tedxreset2013.eventbrite.com

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2013 ~ Nis 13, 2013

“Paylaşmaya değer fikirlerin” dile getirildiği, dünyanın önde gelen düşünürlerinin, bilim insanlarının, sanatçıların, tasarımcıların kendi ilham verici, yaratıcı, yenilikçi fikirlerini ve öykülerini cesurca paylaştığı ve bu şekilde fikirlerin tüm coğrafi sınırların ötesine yayıldığı bir platform TED, bu yıl TEDxReset 2013’te çarpıcı konusu ve konuşmacılarıyla dikkat çekiyor.

Her yıl düzenlediği konferanslarla yenilikçi fikirlerin sahiplerinin öyküsünü hayatlarına farklı bir bakış açısı kazandırmak isteyenlerle buluşturan TED tarafından 12-13 Nisan tarihlerinde, TIM Show Center’da organize edilen TEDxReset 2013’ün bu yılki konusu “Kritik Kavşaklar – Critical Crossroads”.

İnsanlık tarihinin başladığı noktadan, bugüne yolculuk tüm hızıyla devam ediyor. Yolculuk yeni başlamadı ve henüz bitmedi. Her gün yeni adımlar atılıyor, bir ileri, bir geri, belki sağa, belki sola… Peki, şimdi hangi kavşaktayız? Bu yollar, bizi nereye götürecek? Bu soruların cevaplarının aranacağı konferansta; kendi rotamızı çizmek, kendi seçeneklerinizi belirlemek, kendi kritik kavşaklarınızda kendi kararlarınızı verebilmek için konuşmacılar kişisel öykülerden yola çıkarak deneyimlerini paylaşacak.

Bu sene Banu Güven, Ağar Uğur, Osman Ulagay, Alp Ersönmez, Veysel Berk gibi birbirinden farklı alanlarda uzman 38 konuşmacının yer alacağı, küratörlüğünü Ali Üstündağ’ın yapacağı etkinlikte katılımcılar, teknolojideki, kültürdeki, ulusal ve uluslararası siyasetteki, tasarımdaki tüm değişimler, tüm kritik kavşaklar ve tüm farklı alternatifler izleyecek, kendi alternatifini yaratabilenleri ve onların ilham verici hikâyelerini dinleyebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT