Organik Ürünler Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey...

Tarihler: 07 Mart 2009 Cumartesi ~ 07 Mart 2009 Cumartesi 7 Mart 2009

Yer: Lala Şahin Sokak

Nereden Alınır: www.bugday.org

Adres: Lala Şahin Sokak, Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 252 5255

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2009 ~ Mar 7, 2009
Organik Ürünler Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey...
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, tüketiciyi bilgilendirmek ve iletişimi geliştirmek amacı ile cumartesi günleri Şişli Feriköy’de kurulan %100 Ekolojik Pazar’da, Ekolojik Pazar Sohbetleri düzenliyor.

İlki 21 Şubat 2009 Cumartesi günü gerçekleştirilen söyleşide organik gıda üreticisi Bülent Müftüoğlu, “Organik Arıcılık ve Yumurtacılık” konusunda katılımcıların sorularını yanıtladı.

Ekolojik Pazar Sohbetlerinin ikincisi 7 Mart 2009 Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Bu söyleşide Üretici Levent Gürsel Alev “Genetiği Değiştirilmiş Organizmaların Riskleri ve Neden Ekolojik Tarım” konusunda konuşacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

14 Mart 2009 Cumartesi günü gerçekleştirilecek üçüncü söyleşinin konusu ise “%100 Ekolojik Pazarlarda Denetim ve Tüketici Güvencesi”. %100 Ekolojik Pazarlar Koordinatörü Batur Şehirlioğlu’nun gereçkleştireceği söyleşi saat 10.00’da başlayacak.

Söyleşiler %100 Ekolojik Pazar’ın kurulduğu Lala Şahin Sokak üzerinde, pazarın hemen çıkışında Bayhanlar (Julida) Kafe’de gerçekleştirilecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT