Sigortacılık Dünyasında Bir Gezinti

Tarihler: 10 Mart 2009 Salı ~ 10 Mart 2009 Salı 10 Mart 2009 Saat: 18:30

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi

Ücret: ücretsiz. Rezervasyon yaptırmak zorunludur.

Nereden Alınır: www.obmuze.com

Adres: Bankalar (Voyvoda) Cad. No: 11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: (212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2009 ~ Mar 10, 2009
“Sigortacılık Dünyasında Bir Gezinti” Osmanlı Bankası Müzesi’nde
Osmanlı Bankası Müzesi’nde devam eden “Mal Canın Yongasıdır: David M. Kohen Koleksiyonu’ndan Belgelerle Osmanlı İmparatorluğu’nda Sigortacılık” sergisi kapsamında, 10 Mart 2009 Salı günü saat 18:30’da, “Sigortacılık Dünyasında Bir Gezinti” adlı panel düzenlenecek. Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ve David M. Kohen’in katılacağı panelde, sigortacılığın dünyadaki başlangıcı, Osmanlı İmparatorluğu’na gelişi ve Cumhuriyet Dönemi Türkiyesi’ne olan etkileri ele alınacak.

Konuyla ilgili bilgi veren serginin danışmanı Prof. Edhem Eldem , “Allianz Sigorta’nın girişimi ve desteğiyle hayata geçirilen sergi, sigortacılığı dünya medeniyet tarihiyle birlikte ilerleyen bir süreç olarak sunuyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun pek çok farklı din ve kültürü içinde barındıran heterojen nüfus yapısıyla , sigortacılığın sosyolojik açıdan analizini mümkün kılıyor. Yan etkinliklerle desteklediğimiz sergi, aynı zamanda sigortacılığın dünyada ve ülkemizdeki gelişim sürecine de ışık tutuyor.” dedi.

Küratörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Murat Koraltürk’ün, yardımcı küratörlüğünü Fatih Kahya’nın, tasarımını ise Bülent Erkmen’in üstlendiği sergi, açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı birçok sanatsever tarafından ilgiyle geziliyor. Her gün 10:00-18:00 saatleri arasında görülebilen serginin kapanış tarihi, yoğun ilgi nedeniyle 1 hafta uzatılarak, 22 Mart 2009 olarak değiştirildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT