Uluslararası Civil İstanbul '14

Tarihler: 27 Şubat 2014 Perşembe ~ 02 Mart 2014 Pazar

Yer: YTÜ Davutpaşa Kültür ve Kongre Merkezi

Nereden Alınır: civilistanbul.ytuyapikulubu.com

Telefon: 0531 506 5617

Web: http://civilistanbul.ytuyapikulubu.com/kayit-basvurusu/

E Posta: infoyapikulubu@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

Gazihan Turan Şub 27, 2014 ~ Mar 2, 2014

İklerin ve enlerin kulübü, üniversitemizin parlayan Yıldız'ı YTU Yapı Kulübü'nden dev bir proje daha. Civilistanbul !

27-28 Şubat 1-2 Mart tarihinde gerçekleştireceğimiz ilk uluslararası projemiz Civilistanbul profesyonel bir öğrenci takımı, akademisyenler ve sektörün önde gelen pr uzmanları ve şantiye mühendisleri tarafından titizlikle hazırlanmaya devam ediyor.

1 Ocak 2014 tarihinden itibaren ön kayıtları başlayan etkinliğin tanıtımı, kulübümüz ve Dewart Agency - Advertising & Design şirketi tarafından yürütülüyor.

Civilistanbul'14 nedir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü’nün ilkini 12-13 Mart 2012 tarihlerinde İnşaat Fakültesi’nde düzenlediği iki günlük seminer dizisi ardından Torunlar GYO “Mall of İstanbul” projesine düzenlediği teknik geziyle sonlandırdığı “RİJİT’2012” etkinliği akademisyenlerin ve öğrencilerin büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Yapı Kulübü gördüğü bu ilgiye kayıtsız kalmayıp etkinliği her yıl daha da geliştirerek bir marka proje haline getirmeyi yönetim kurulu olarak hedeflemiştir. Rijit’2013’te yine yoğun katılım ve ünlü isimlerle Yıldızlı öğrencilerle buluşmuştur.Daha profesyonel bir kimliğe kavuşan kulübümüz okulumuzun İngilizce eğitim vizyonunu da göz önünde bulundurarak 2014 yılında etkinliği Civil İstanbul adıyla devam ettirecektir. Etkinliğe kamu ve iş dünyasında faaliyet gösteren , sektörün önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, konularının uzmanı akademisyenler ve inşaat sektöründe danışmanlık yapan firmalardan konuşmacılar katılmaktadır. ”Civil İstanbul” inşaat sektörünün önde gelen yöneticileri, akademisyenleri ile sektörün geleceği olan mühendis adaylarını buluşturup onların bilgilerinden, tecrübelerinden faydalanmayı amaçlamakta ve soru-cevap bölümüyle katılımcıların merak ettikleri soruları da sorma fırsatı sunmaktadır. Seminer konuları belirlenirken inşaat sektörü detaylı bir şekilde incelenmekte sektördeki gelişmeler ve gittikçe önemi artan konular göz önünde bulundurulmaktadır . Böylece katılımcıların kendilerini mesleki anlamda geliştirmeleri, sektördeki yeniliklerden haberdar olmaları ve kendilerine sunulan bu fırsatta staj ve iş başvurularında bulunmaları sağlanmaktadır.

Seminer ve staj başvuruları haricinde bu sene çok daha yeni bir konsept, çok daha farklı bir etkinlik sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT