Ustalara Saygı - Ali Kocatepe

Tarihler: 18 Ağustos 2008 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2008 Pazartesi 18 Ağustos Saat: 21.00

Yer: Abbasağa Parkı

Ücret: Ücretsiz

Adres: Abbasağa Parkı, Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2008 ~ Ağu 18, 2008

Ali Kocatepe için “Ustalara Saygı – Yaz Esintisi”
Mekân: Abbasağa Parkı (Maşuklar Yokuşu, Abbasağa / Beşiktaş)
Tarih: 18 Ağustos 2008 Pazartesi
Saat: 21.00

Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı’nda düzenlenen “Park Buluşmaları” kapsamında açıkhavada gerçekleştirilen “Ustalara Saygı – Yaz Esintisi”, popüler müziğimizin yaratıcılarından Ali Kocatepe’yi sevenleriyle buluşturacak. Sanatçı için hazırlanan “Ustalara Saygı” toplantısı, 18 Ağustos Pazartesi akşamı, saat 21.00’den itibaren takip edilebilecek.

“Hey Gidi Dünya Hey”, “Ben Sana Vurgunum”, “Çocuklar Gibi”, “Al Gönlümü Diyar Diyar Sürükle”, “Melankoli”, “Heyamola”, “Haykırıyorum”, “Meskenim Dağlar”, “Küçük Bir Aşk Masalı” gibi yıllardır dillerden düşmeyen, bugünün en sevilen sanatçılarını üne kavuşturan ve kuşakların anılarının fon müziği olmuş şarkıların yaratıcısı, yorumcusu Ali Kocatepe için hazırlanan “Ustalara Saygı” toplantısı, Abbasağa Parkı’nın ferah ortamında, şarkılarla, hatıralarla renklenecek.

Faruk Şüyün’ün hazırladığı “Ustalara Saygı – Yaz Esintisi”nde, Ali Kocatepe’nin dostları, meslektaşları ve genç kuşaklardan sanatçı arkadaşları; ustayla ilgili anılarını, düşüncelerini seyircilerle paylaşacaklar.
Etkinliğe; Ahmet Kurtaran, Ali Rıza Binboğa, Ali Saydam, Arda Uskan, Avni Özgürel, Aysun Kocatepe, Bülent Özveren, Betül Demir, Coşkun Demir, Erhan İşözen, Haldun Emecan, Hıncal Uluç, Işın Karaca, İzzet Öz, Kubilay Tunçer, Mehmet Ali Akbulut, Mehmet Y. Yılmaz, Metin Özülkü, Metin Ünsal, Mustafa Denizli, Ömür Göksel, Özdemir Erdoğan, Sebla Özveren, Seda GülerTaner Demir ve Yüksel Aytuğ konuk olacaklar.

Klasikleşmiş bestelerin yaratıcısı için hazırlanan kısa bir filmin de izlenebileceği gecede, müzisyen konuklar, Ali Kocatepe’nin sevilen şarkılarını da yorumlayacak. Etkinlik, klavyede Osman İşmen, elektrogitarda Berk Yenal, basgitarda Murat Töz ve davulda Cengiz Tuncer’den oluşan orkestranın çalacağı parçalarla, ‘Ali Kocatepe şarkıları konseri’ne dönüşecek.

Ali Kocatepe için hazırlanan “Ustalara Saygı – Yaz Esintisi”nin izleyicileri, Abbasağa Parkı’nda açılacak standtan sanatçının CD’lerini edinme imkânı da bulacak.

Bilgi için:
Faruk Şüyün: 0533 4683063
Akatlar Kültür Merkezi: 0212 351 93 84

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT