Ustalara Saygı`da muhabbet koyu!

Tarihler: 26 Ocak 2009 Pazartesi ~ 26 Ocak 2009 Pazartesi 26 Ocak 2009 Pazartesi

Yer: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Akatlar Kültür Merkezi, Zeytinoğlu Cad. No.8 Akatlar Etiler Adalar İstanbul

Telefon: 0 212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2009 ~ Oca 26, 2009
“Işık Tutanlar” başlıklı etkinliğin 26 Ocak’taki konuğu Aydın Boysan olacak
“Ustalara Saygı”da muhabbet koyu!
Etkinlik: “Ustalara Saygı - Işık Tutanlar” Toplantısı- Aydın Boysan
Tarih: 26 Ocak 2009 Pazartesi
Yer: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi
Saat: 20.00

Beşiktaş Belediyesi tarafından dört yıldır düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları çerçevesinde gerçekleştirilen “Işık Tutanlar” etkinliği, bir yaşam bilgesini sanatseverlerle buluşturacak. Etkinliğin 26 Ocak Pazartesi akşamki konuğu mimarlık kariyerinin yanı sıra kaleme aldığı otuz beş kitapla geniş bir okur kitlesinin beğenisini kazanan Aydın Boysan olacak. Faruk Şüyün’ün hazırladığı ve moderatörlüğünü üstlendiği “Ustalara Saygı-Işık Tutanlar” toplantısı, saat 20.00’den itibaren Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi) takip edilebilecek.

Kendi deyişiyle “Davutpaşa Çöp İskelesi, Davutpaşa Ispanak Viranesi, Samatya Narlıkapı Çıkmazı ve Yeşilköy Bamya Tarlası’ndan feyz aldığı” çocukluğunun neşesini bugüne dek muhafaza eden ve yaptığı her işe yansıtan Aydın Boysan için hazırlanan gece, ustanın dostlarının neşeli sohbetleriyle renklenecek. Aydın Boysan ve Faruk Şüyün’ün sahnede teker teker ağırlayacağı Ali Sirmen, Bener Dortunç, Alişan Çapan, Hüseyin Baş, Naci Güçhan, Melih Aşık, Mete Tapan, Mustafa Alabora, Nazım Alpman, Refik Durbaş ve Turgay Fişekçi, hoşsohbetliğiyle tanınan ustaya “muhabbetnâme”lerini sunacak. Etkinlikte Okan Bayülgen de “Disco Kralı”ndaki ‘Aydın abisi’yle hasbıhal edecek.

Seyircilerin 88 yaşındaki Aydın Boysan’ın sohbetiyle âdeta bir “Cumhuriyet tarihi gezintisi”ne çıkacağı “Ustalara Saygı-Işık Tutanlar” müzikle de renklenecek. Müziğe düşkünlüğü bilinen Aydın Boysan için gazeteci dostu Turhan Günay klasik batı müziğinden örnekler yorumlayacak. “Şerefe” adlı yeni kitabı şu günlerde raflardaki yerini alan Aydın Boysan için hazırlanan geceye katılacak fasıl heyeti de muhabbeti koyultacak.

“Ustalara Saygı- Işık Tutanlar” etkinliği, 2 Şubat Pazartesi akşamı Esin Afşar ile sürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT