Viyana müze meydanı santralistanbul’da tartışılıyor

Tarihler: 19 Haziran 2009 Cuma ~ 19 Haziran 2009 Cuma 19 Haziran 2009 Cuma Saat: 16:30

Yer: santralistanbul

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No:2/6 Eyüp İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2009 ~ Haz 19, 2009
Viyana müze meydanı santralistanbul’da tartışılıyor.
“Viyana’nın müze meydanı ve izleyicileri-Bir Başarı Öyküsü”
“Müze ve İletişim Konuşmaları” konferans dizisinin dördüncüsü, sanat ve kültürün kent meydanlarını nasıl değiştirdiği sorusuna cevap arıyor.
Dr. Claudia Haas’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 19 Haziran Cuma günü santralistanbul’da gerçekleşecek.

Müzelerin kent yaşamındaki rolünü ve kamusal alanda yarattığı değişimleri uluslararası platformda tartışmaya açan “Müze ve İletişim Konuşmaları” serisi, sanat tarihçisi ve arkeolog Dr. Claudia Haas’ın sunumuyla, sanat ve kültürün kent meydanlarında yarattığı değişimleri ele alıyor. Kariyerini ZOOM Çocuk Müzesi’nin gelişimine adayan sanat tarihçisi ve arkeolog Dr. Haas etkinlikte; müze meydanın kuruluş ve gelişim süreçleri ile meydanın izleyicilerle kurduğu ilişkiyi anlatacak.

2001 yılından beri dünyadaki en büyük on kültür kompleksinden biri olan ve geçmişte kraliyet ahırları, ticaret fuarları ve sergilere ev sahipliği yapmış The MuseumsQuartier Wien / Viyana Müze Meydanı barok yapılarla yeni mimariyi, çeşitli sanat disiplinlerini ve eğlence tesislerini tek bir mekanda buluşturuyor. Şehir merkezindeki yapı; Leopold Müzesi gibi büyük sanat müzeleri, KUNSTHALLE gibi çağdaş sanat sergi mekanları ile meydanın ayrıcalıklı konumu sayesinde kültürel bir bölgenin sunabileceği teras kafeler, yeşil vahalar, barlar, mağazalar ve kitapçılar gibi tüm avantajları bünyesinde barındırıyor.
İlgilenen herkesin katılımına açık olacak etkinlikte, İngilizce-Türkçe simultane çeviri hizmeti de sağlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT