Yönetim Becerileri Günü

Tarihler: 29 Mart 2008 Cumartesi ~ 29 Mart 2008 Cumartesi 29 Mart 2008 Cumartesi

Yer: Yeni Yüksektepe Kadıköy Şubesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Mühürdar Cad. Güneşlibahçe Sok. No: 68 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 336 36 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2008 ~ Mar 29, 2008
“Kendini Yönet; Dünyayı Yönetecek Gücü Bulursun” Platon
Yönetim Becerileri Günü

Aktif Felsefe Yeni Yüksektepe Kadıköy Şubesi, 29 Mart 2008 Cumartesi günü saat 14-18.00 arasında seminer ve workshop çalışmalarından oluşan ücretsiz “Yönetim Becerileri Günü” düzenliyor.
Yönetim anlayışına değişik açılardan yaklaşacak olan araştırmacılar, beden ve zihin yönetimiyle ilgili değerli ipuçları verecekler.

Yaratıcılık sanıldığının aksine sadece sanat ya da reklamcılıkla ilgili değildir, aksine insan hayatının her alanında kullanılması gereken potansiyel bir güçtür. Ancak pek az kişi sahip olduğu bu gücün farkındadır ve onu kullanır. Bir yönetici de, kendisinin ve hayatının yönetimini eline almak isteyen bir birey de yaratıcı düşünmek zorundadır: yenilenen hergünle yenilenmek ve yenilemek için…

Grafik tasarımcı Anıl Aykan “Sıradışı Düşünmek: Yaratıcılık” konulu semineri Yaratıcı olmak nedir? Kimler yaratıcı olur? Nasıl daha yaratıcı olmak mümkündür ve Yaratıcılığı engelleyen temel faktörler nelerdir? gibi yaratıcılık ile ilgili en merak edilen soruları yanıtlayacak.
Bedenimizi ve bedenimizin sahip olduğu potansiyelleri fazla tanımıyoruz, yapmamız gereken onu daha iyi tanımak ve yönetmeyi öğrenmek…Tai Chi Chuan Eğitmeni Burcu Özsoy vereceği seminerde, günlük yaşam içerisinde Beden yönetiminin önemini ve beden yönetiminde taoizmden nasıl faydalanabileceğimizi anlatacak ve seminer sonunda katılımcılar ile bir workshop yapacak.

Kendini ve diğerlerini tanımanın ve yönetmenin anahtarları olan dikkat ve konsantrasyon hemen her alandaki başarıların kaynağında bulunmaktadır. Araştırmacı Mehmet İlgürel vereceği seminerde Konsantrasyonun temel mantığını, konsantrasyonu engelleyen faktörleri anlatacak ve dikkat ve konsantrasyonu arttırmak için katılımcılara öneriler sunacak.

Yönetim Becerisinin, herşeyden önce kişinin kendini tanıması ve öncelikle kendi kendini yönetmesiyle mümkün olacağını düşünen, kendini daha iyi tanımak ve geliştirmek isteyen herkes, ücretsiz olarak düzenlenen Yönetim Becerileri Günü’ne davetlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT