Öğrenciler Annelerine Not Verecek

Öğrenciler Annelerine Not Verecek

Tarihler: 08 Aralık 2016 Perşembe ~ 08 Aralık 2016 Perşembe Saat 10:30-12:30

Yer: TED Bursa Koleji

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2016 ~ Ara 8, 2016

TOSFED bünyesinde kurulan Otomobil Sporlarında Kadın Kurulu, şampiyon ralli pilotlarının ilköğretim okullarında öğrencilere trafik güvenliği ile ilgili temel bilgiler verecekleri seminerlere başlıyor. “Velinin Karnesi Nasıl?” projesinin de tanıtılacağı seminerler, ralli pilotu Orhan Avcıoğlu ile dizi oyuncusu ve co-pilot Ecem Çalık’ın katılımı ile 8 Aralık Perşembe günü Bursa’da başlayacak.

TOSK, Türkiye’de otomobil sporlarının her alanında kadınların katılımını arttırmak, daha etkin rol oynamalarını sağlamak, kadın sporcuların ve görevlilerin sorunlarını dile getirecekleri ve çözüm için projeler üretecekleri bir platform oluşturmak amacı ile TOSFED bünyesinde kurulan Otomobil Sporlarında Kadın Kurulu çalışmalarına devam ediyor. Her biri uzun yıllar otomobil sporlarında sporcu olarak yer alan ve halen aktif olarak spora hizmet eden Beyza Avcıoğlu, Yeşim Bostancı, Ayşin Uysal, Didem Kargın, Çiçek Güney, Sedef Dündar ve Emire Cantürk Eren’den oluşan komisyon yeni bir sosyal sorumluluk projesine start vermeye hazırlanıyor. 

İlköğretim öğrencilerini hedef alan “Velinin Karnesi Nasıl” projesi, farklı illerde belirlenen okullarda verilecek seminerlerden oluşuyor. Seminerler, Castrol Ford Team Türkiye takımından Orhan Avcıoğlu ile dizi oyuncusu ve co-pilot Ecem Çalık’ın katılımı ile 8 Aralık Perşembe günü Bursa’da başlayacak. Saat 10:30-12:30 arası TED Bursa Koleji’nin ardından 14:30-16:30 saatleri arasında Bahçehir Sinpaş Kampüsü’nde devam edecek seminerlerde öğrencilere trafik güvenliği ile ilgili temel bilgiler verilirken, aynı zamanda otomobil sporları ile de tanışmaları sağlanacak.  Proje kapsamında annesi otomobil kullanan öğrencilere katılım formları dağıtılacak ve öğrencilerden annelerinin otomobil kullanırken kurallara uyup uymadığını değerlendirmeleri istenecek.

Farklı illerde de devam edecek seminerlerin sona ermesinin ardından, en başarılı 20 veliye TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde, uzman eğitmenler tarafından ücretsiz ileri sürüş teknikleri eğitimi verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT