Sergi Planlama: Risk Yönetimi, Ürün Geliştirme ve Eser Sigortalama

Tarihler: 13 Mart 2020 Cuma ~ 13 Mart 2020 Cuma 18:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: 100 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Valikonağı Caddesi Ece Apartmanı No: 106 / 1 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 76 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2020 ~ Mar 13, 2020
1991 yılında ilk defa NART Yönetimi tarafından Kanuni Sultan Süleyman Hazinesi ile İslam eserleri dünyanın önemli kültür merkezlerindeki yolculuğuna All Risk Sanat Sigortası ile çıkması ile Türkiye'de sigorta bilincinin yerleştirilmesinde ilk adım atıldı. Geçmişte sanat eserleri yangın ve ek teminatlar kapsamında sınırlı kalırken bugün sanat eserlerine özel All Risk teminatı uygulanmakta. Günümüze kadar olan süreçte lider Sanat Sigortası Broker'i olarak NART, bugün kişisel ve kurumsal sanat koleksiyonlarının korunmasında kilit rol oynamakta, sanat galerileri, müzeler ve sergiler için dünya standardında sigorta çözümleri yaratmaktadır. Kıta Avrupası, Londra ve Kuzey Amerika'daki partner ağıyla NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği; özel koleksiyonerler, galeriler ve sergiler için tasarlanmış sanat eserlerine özel sigorta ürünüyle tablolar, antika eşyalar, tarihi eserler, klasik otomobiller ve mücevherleri 500 milyon Euro'ya kadar teminat altına alabiliyor. Bu kapsamda konunun profesyonelleri için ihtiyaç olan teminatları tasarlayan NART, risk yönetimi, sigorta süreçleri, nakliyat, tarafların sorumlulukları ve hasar yönetimi gibi detayları sergiler açısından ele alarak sektör profesyonelleriyle bir araya geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT