Ünlüler, Meme Farkındalığı İçin ‘Pembe Ayna Söyle Bana’ Diyor

Ünlüler, Meme Farkındalığı İçin ‘Pembe Ayna Söyle Bana’ Diyor

Tarihler: 28 Eylül 2023 Perşembe ~ 28 Eylül 2023 Perşembe 12.00 - 14.00

Yer: Zorlu PSM - Meydan Fuaye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2023 ~ Eyl 28, 2023

Pembe Ayna karşısına geçen ünlülerden, 01-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalığı için mesaj var: “Pembe Ayna Söyle Bana…”

Memorial Sağlık Grubu’nun, kadınların meme farkındalığı için her ay düzenli olarak ayna karşısında meme yapısını kontrol etmesi ve gördükleri herhangi bir değişiklikte önlem alması gerektiğine dikkat çekmek için hayata geçirdiği “Pembe Ayna” projesi, bu yıl sanat, spor ve televizyon dünyasının ünlü isimlerini buluşturuyor.

“Pembe Ayna Söyle Bana” mottosuyla ayna karşısına geçen ünlüler, meme kanseri farkındalığına ilişkin mesajlarını, Pembe Ayna’dan yansıtarak kadınlara aktarıyor. Birbirinden ünlü isimlerin; bedeninin farkında olan, kendini ve hayatı seven, kanserle mücadeleden vazgeçmeyen kadınları tasvir eden fotoğrafları ile mesajları, “Pembe Ayna Meme Kanseri Farkındalık Sergisi” ve dijital bilinçlendirme spotlarında anlam kazanıyor.

Serginin yapımcılığını Zuhal Ceran, ünlü isimlerin çekimlerini fotoğraf sanatçısı Cengiz Dikbaş üstleniyor. Meme kanseri farkındalığına özel tasarlanan ve pembe renkli kıyafetlerden oluşan styling ünlü modacı Tanju Babacan’a ait. Sergiye katılan ünlü isimlerin makyajı da Eve make-up artistleri tarafından Eve makyaj ürünleriyle gerçekleştiriliyor.

Lansmanda Babacan’ın meme kanseri farkındalığına özel tasarladığı pembe renkli kıyafetin satışından elde edilen gelir, İyi Niyet Derneği’ne başvuran meme kanseri hastalarının tedavisi için kullanılacak.

“Pembe Ayna Söyle Bana” diyen ünlü isimler: Aysu Türkoğlu, Başak Gümülcinelioğlu, Begüm Öner, Cansu Tuman, Dicle Doğan, Evrim Keklik, Feyza Civelek, Nefise Karatay, Nisa Bölükbaşı, Nur Viral, Simay Rasimoğlu, Şahika Ercümen, Şebnem Dönmez, Şeyda Coşkun, Zeynep Beşerler, Zeynep Sever Demirel.

Meme Kanseri Farkındalık Sergisi, lansmanın ardından 01-31 Ekim tarihleri arasında Memorial Bahçelievler Hastanesi lobi salonunda bulunan Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Memorial Sağlık Gurubu ve İyi Niyet Derneği işbirliğiyle, 01 - 31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında, 28 Eylül Perşembe günü Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek Pembe Ayna Meme Kanseri Farkındalık lansmanına katılımınızdan mutluluk duyacağız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT