`Massailer` İFSAK’a konuk oluyor

Tarihler: 06 Haziran 2009 Cumartesi ~ 19 Haziran 2009 Cuma

Yer: İFSAK

Adres: İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32 / 2 Beyoğlu - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 292 42 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2009 ~ Haz 19, 2009
“Massailer” İFSAK’a konuk oluyor
www.ifsak.org

İFSAK, 6-19 Haziran arasında “Massailer” temalı fotoğraf sergisine evsahipliği yapacak. Sergi, Kemal Kaya’nın fotoğraflarından oluşuyor.

Dünyanın en ilginç kabilelerinden Massailer, İFSAK’a konuk oluyor. Kemal Kaya’nın çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, 6-19 Haziran tarihleri arasında İFSAK binasında görülebilecek. Serginin açılışı, 6 Haziran Cumartesi günü 16.00’da yapılacak.

Kemal Kaya, dünyanın pek çok yerinde iletişim çağının baş döndürücü gelişmeleri yaşanırken, geçmişten günümüze yok olmadan kalabilmiş kültürel değerleriyle Kenyalı Massai kabilesini fotoğrafladı. Çalışmalarında insan ve kültür unsurlarını hep ön plana çıkaran Kaya, Massailer’in giyimlerini, eğlencelerini, sevinçlerini ve kederlerini fotoğraflarla anlatıyor.

Kemal Kaya kimdir?
1951 İstanbul doğumlu Kemal Kaya, ilköğrenimini İstanbul`da tamamladıktan sonra Arifiye İlköğretmen Okulu’na girdi ve öğretmen oldu. Kütahya ve Kocaeli`nin çeşitli köy, kasaba ve merkez ilçelerinde çalışarak emekliye ayrıldı. Hobileri arasında eşiyle birlikte dünyayı gezip gördüklerini diğer insanlarla paylaşmak olan fotoğrafçı, aynı zamanda Gezginler Kulübü’nün de bir üyesi. Kocaali’de ikamet eden fotoğrafçı KASK üyesi olup, bugüne kadar birçok yurtiçi ve yurtdışı fotoğraf yarışmasında ödüller ve sergilemeler aldı.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT