Adil Salih Resim Sergisi

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 22 Aralık 2010 Çarşamba

Yer: V Sanat Galerisi

Adres: Büyükçiftlik Sok. 16 A Nişantaşı / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 231 58 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Ara 22, 2010

V Sanat Galerisi, 26 Kasım Cuma Adil SALİH’in “’Bir kere Uçu Gelince Sekize Dört Takla’’” isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatçı bu sergide 80’li yıllardan bu yana yaptığı resimlerden bir seçki sunuyor.

1965 Trabzon doğumlu olan sanatçı, İlk kişisel sergisini 1981 yılında açtı. Köln Akademisine konuk öğrenci oldu. Avrupa ülkeleri müzelerinde araştırma ve incelemelerde bulundu. Yurt dışı ve yurt içinde çok sayıda kişisel ve karma sergilere katılan sanatçının yapıtları, yurt içinde ve yurt dışında özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Sanatçı çalışmalarına halen İstanbul’daki atölyesinde devam etmektedir.

“Bir kere Uçu Gelince Sekize Dört Takla’’ başlıklı sergi 26 Kasım – 22 Aralık tarihleri arasında V Sanat Galerisi’ nde izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT