Akaretler Art-Design Day

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi

Yer: Akaretler

Adres: Akaretler, İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

İstanbul’un yeni sanat merkezi Akaretler Sıraevler’de artlimits, Art On, Autoban, Derin Design, Galerist ve Rampa gibi seçkin sanat galeri ve tasarım üsleri ile Bilgili Holding ve TR Collectors’ Club’ın sahiplendiği ve “Akaretler Art&Design Day” 15 Ekim 2011 Cumartesi günü 18.00-24.00 saatleri arasında sanatseverlere keyifli bir gün yaşatacak!

Bir kültür başkentine yakışır havası, rahatlığı ve barındırdığı renkleriyle Akaretler Sıraevler, birbirinden farklı ve göz alıcı sanat galerileri ve tasarım mağazalarıyla bütünleşen atmosferini, 15 Ekim Cumartesi günü 18:00 ile 24:00 saatleri arasında birbirinden keyifli sergiler ve özel etkinliklerle “Akaretler Art&Design Day” de konuklarıyla paylaşıyor!

Kendinizi sanat ve tasarıma adayabileceğiniz “Akaretler Art&Design Day” de Galerist’ de Sarkis’ in “Depo Sergi” ve Rampa’daki Ergin Çavuşoğlu’ nun “Başkalık” sergilerinin yanı sıra, ister Art On’da Hüseyin Murat Aksoylu, Morten Andersen, İdil İlkin, Olcay Kuş ve Sümer Sayın’ ın katılacağı “Crossroads” adlı sergisini gezebilir, ister artlimits’de Carsten Witte’ nin katılımı ile “Psyche” fotoğraf sergisine katılabilirsiniz … Autoban Galeri' de Assouline tarafından Coca Cola’nın 125. yılına özel olarak hazırlanan kitabın lansmanı gerçekleştirilecek. Kitapta yer alan birçok fotoğraf, reklam ve tasarım, filmlerden seçilmiş özel karelerle birlikte okuyucuları hoş bir yolculuğa çıkaracak.

… Ve Derin Design’ da, alimünyuma verdiği formlarla ön plana çıkan İtalya’dan Altreforme markası için Aziz Sarıyer’in tasarladığı ve limitli sayıda üretilen mobilya serisinden Mariù isimli ürünü görmeyi ihmal etmeyin!

Can Hi-fi & Extreme Audio’ da havanın kararmasıyla başlayacak olan video mapping ve 20.30 – 21.30 saatleri arasında Ayşe Gencer’in canlı jazz performansı, Corvus’ta o güne özel tüm davetlilere %10 indirim ile keyifli ve renkli dakikalar sizleri bekliyor.

The Winston Brasserie’ de 21.30’ da başlayan DJ performansı ile gününüzü güzel bir geceyle tamamlayabilirsiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT