Amerikan Hastanesi Sanata Olan Desteğini Sürdürüyor

Amerikan Hastanesi Sanata Olan Desteğini Sürdürüyor

Tarihler: 03 Kasım 2016 Perşembe ~ 06 Kasım 2016 Pazar

Yer: stanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2016 ~ Kas 6, 2016

Amerikan Hastanesi, bu yıl 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında 11. kez düzenlenecek olan Contemporary İstanbul’un resmi sağlık sponsoru oldu. Amerikan Hastanesi’nin sanat galerisi “Operation Room”da bugüne kadar farklı sergilerde sanatseverlerle buluşan eserler, şimdi de Contemporary İstanbul kapsamında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda sergilenecek.

Amerikan Hastanesi, sanata olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl 11.si düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un resmi sağlık sponsorluğunu Amerikan Hastanesi üstlendi. Sponsorluk kapsamında Amerikan Hastanesi’nin sanat galerisi “Operation Room”da bugüne kadar farklı sergilerde sanatseverlerle buluşan eserler Contemporary İstanbul’da sergilenecek.

Her sergide farklı bir sanatçıyı konuk eden “Operation Room”da sergilenen ve sanatçılar tarafından galerinin koleksiyonuna eklenen eserler 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında Contemporary İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak. 7 eserin yer aldığı sergide, Stephane Graff imzalı eserlerin yer aldığı Professore adlı sergiden “Heal Thyself” ve “Mirror Image”; Ali Cabbar imzalı eserlerin yer aldığı Teselli İlacı adlı sergiden “çay için, kahve için”; Eda Gecikmez imzalı eserlerin yer aldığı Ödünç Alınmış Birliktelik sergisinden “Adeta Tanrı ile Haberleşiyor”; Gözde Türkkan imzalı eserlerin yer aldığı Baktım Sana sergisinden “GT 8”; Burcu Yağcıoğlu imzalı eserlerin yer aldığı Siste sergisinden “İsimsiz” ve Peter Kogler imzalı “Brain” adlı eserler sergilenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT