Anna Laudel Contemporary ' When Did We Stop Playing ' İle Kapılarını Açıyor

Anna Laudel Contemporary ' When Did We Stop Playing ' İle Kapılarını Açıyor

Tarihler: 16 Aralık 2016 Cuma ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Yer: Anna Laudel Contemporary

Adres: Bereketzade, Bankalar Caddesi 10 Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 32 57

Web: http://annalaudel.gallery/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2016 ~ Şub 12, 2017

Anna Laudel Contemporary, Aralık ayından itibaren sanatseverleri Bankalar Caddesi’nde yer alan yeni mekanında ağırlıyor. Galerinin ev sahipliği yapacağı ilk sergi WHEN DID WE STOP PLAYING, 15 Aralık’ta kapılarını açıyor.

Dört senedir Erenköy’de bulunan ve Anna Laudel tarafından kurulan Art350 Galeri, güncel sanat alanında Türkiye ve uluslararası sanatçıların çalışmalarına daha kapsamlı destek vermek amacıyla yeniden yapılandırıldı ve Karaköy Bankalar Caddesi’nde tarihi bir binada Anna Laudel Contemporary ismi ile kapılarını açtı. 15 Aralık tarihinde, Berlin’de yer alan Bernheimer Gallery iş birliği ile Isabel Bernheimer küratörlüğünde gerçekleştirilecek WHEN DID WE STOP PLAYING isimli serginin açılışı ile sanatseverlere buluşacak olan

Anna Laudel Contemporary, sergi programlarının yanı sıra yerli ve yabancı sanatçıların röprodüksiyonlarının ve sanat yayınlarının yer aldığı Art Shop; güncel sanatçıları desteklemek amacıyla yürütülecek olan uluslararası Misafir Sanatçı Programı ve Danimarka’nın önde gelen mücevher tasarım markası Monies’e ev sahipliği yapıyor. Anna Laudel Contemporary, sergi alanına ek olarak sanatseverlerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu, uluslararası sanat ortamıyla birlikte hareket eden; sanatçıların aynı zamanda konakladığı ve yaratıcı projelere imza attıkları yeni bir mekan sunuyor. Aynı anda solo ve grup sergileri ve etkinlikler düzenlemeye olanak sağlayan beş katlı tarihi binada yer alan galerinin direktörlüğünü Ferhat Yeter yapıyor. Galerinin kurucusu Anna Laudel, Düsseldorf’tan Türkiye’ye 20 sene önce tekstil alanında iş kurmak için geldi. Kendisi aldığı eğitim ve içinde büyüdüğü güncel sanat ortamının etkisiyle Türkiye’de galeri açarak bu alanda çalışan yerli ve yabancı sanatçılara destek olmayı amaçlıyor.

Anna Laudel Contemporary, üretken sergi ve etkinlik programıyla İstanbul’un önde gelen dinamik güncel sanat merkezlerinden biri haline gelerek, uluslararası sanatçıları ağırlamanın yanı sıra, Türkiye’den sanatçıları uluslararası platformlarda temsil etmeyi hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT