Ardan Özmenoğlu - Çok Çağdaş

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 02 Mayıs 2011 Pazartesi

Yer: Maçka Modern

Adres: Maçka Cad.24/1 İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 259 45 13

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ May 2, 2011

Ardan Özmenoğlu 7 Nisan-2 Mayıs 2011 tarihleri arasında “Very Contemporary! // Çok Çağdaş!” isimli kişisel sergisiyle Maçka Modern’ de sanatseverleri ile buluşuyor.

Sergi çalışmalarını Berlin ‘deki stüdyosunda özel kağıt üzerine karışık teknikle ürettiği ‘Osmanlı Anatomisi Serisi’ adını verdiği üç boyut izlenimli, çok-katmanlı, izleyiciyi eserin karşısında tutsak bırakan eserler üretmiştir. Ardan Özmenoğlu kendisiyle özdeşleşen neon ve kavramsal eserleriyle, hayranlarının karşısına yeni çalışmaları ile çıkacaktır.

New York, Viyana ve Belçika’da atölyelerde çalışan ve San Francisco Sanat Enstitütüsü’nde konferans veren sanatçı, yurtiçi ve yurtdışında bir çok kişisel ve grup sergilerine katılmıştır.

En son 9 Mayıs – 25 Temmuz 2010 tarihleri arasında Almanya’nın Hagen Osthaus Müzesinde ve 8 Ekim 2010 – 22 Kasım 2010 tarihleri arasında Pecs şehrinde Janus Pannonius Müzesin de düzenlenen Türk Çağdaş eserleri sergilerine katılmış olup eseri sergi kataloğu kapağıdır. Özmenoğlu alışılmış kalıpların dışında özgün, orijinal fikir ve tekniği ile göz dolduran ender çağdaş sanatçılarımızdan biridir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT