Arslan Sükan - Prelude

Arslan Sükan - Prelude

Tarihler: 20 Haziran 2017 Salı ~ 05 Ağustos 2017 Cumartesi

Yer: Leica Galeri İstanbul

Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok., Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No: 1 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2017 ~ Ağu 5, 2017

Leica Galeri İstanbul, 8 Haziran – 5 Ağustos 2017 tarihleri arasında sanatçı Arslan Sükan’ın “Prelude” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

bomontiada’da yer alan Leica Yerleşkesi içindeki Leica Gallery İstanbul, Arslan Sükan'ın sahne arkası defile fotoğraflarından oluşan “Prelude” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatçı, sergide yer alan fotoğraflarda, izleyicinin beklentilerini ilk bakışta doğrular gibi yaparken pratikte ters düz eden; bir fikir ya da formu yeniden yaratan bir anlatıcı olarak karşımıza çıkıyor. Sükan, hem iç mimarlık hem de fotoğraf üzerine aldığı eğitimlerinin de etkisiyle, insan algısının limitlerini, fiziksel ile sanal, görünenle görünmeyenin sınırlarını araştıran çok yönlü bir sanatçı.

Arslan Sükan’ın, Leica Galeri İstanbul’da sergilenecek eserleri, 2004 – 2008 yılları arasında L'Uomo Vogue (İtalya), A Magazine (Fransa), Crash (Fransa), Faces (İsviçre) ve Muse Magazine (İtalya) gibi fotoğraflardan oluşuyor. Sanatçı, mankenlerin podyumda kişiliklerinden sıyrılarak birer sanat objesi ya da tüketim aracı gibi izlenmeye başlamadan önce, perde arkasında bırakacakları kimlik ve karakterlerinin son izlerini yakalıyor. Sükan, kendilerine biçilen rollere girmek üzere hazırlanan bu figürleri, kendi kurgularını oluşturmak için bir an için fark ettirmeden çalıyor.

Arslan Sükan’ın “Prelude” başlıklı kişisel sergisi 8 Haziran – 5 Ağustos 2017 tarihleri arasında Leica Galeri İstanbul’da ücretsiz ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT