Arter’de İki Sanatçıdan Paralel Performanslar

Tarihler: 23 Ekim 2010 Cumartesi ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Yer: Arter

Adres: İstiklal Caddesi No: 211 / Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 37 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2010 ~ Eki 31, 2010

René Block’un küratörlüğünü üstlendiği “Starter” sergisinde yer alan sanatçılardan Maria Eichhorn ve Asta Gröting, serginin kapanmasına bir hafta kala, 23 Ekim Cumartesi günü ARTER’de eşzamanlı iki performans gerçekleştirecekler. “Paralel Performanslar” başlığı altında düzenlenen etkinlik saat 14:00’ten 18:00’e kadar devam edecek. Etkinliğe ve ARTER sergilerine giriş ücretsiz.

“TERZİ”

Maria Eichhorn, ARTER’in zemin katındaki sergi mekânında; biçki masası, dikiş makinesi, kumaş ve çeşitli malzemelerle bir terzihane kuruyor. Performansta; Vehbi Koç Vakfı Çağdaş Sanat Koleksiyonu’nun danışmanı René Block’a bu koleksiyonun sergilendiği mekanda terzi Haydar Doğan ve çırağı Musa Koçak tarafından bir ceket dikilecek. İzleyiciler ölçü alınışından provaya ve dikişin tamamlanışına kadar bütün sürece şahit olacaklar.

“KUTUDA”

Asta Gröting, 1993 yılından beri bir kukla ve vantriloklarla “Inner Voice” (İç Ses) adlı bir dizi performans gerçekleştiriyor. Asta Gröting’in kuklası bu kez de ARTER’deki performansta karşımıza çıkacak. Vantrilok Ahmet Albayrak ve kukla sohbet ederlerken, performansın merkezindeki büyük karton kutu sanatçının müdahelesiyle değişime uğrayacak.

ARTER’in açılış sergisi “Starter” 31 Ekim Pazar gününe kadar izlenebilecek.

ARTER’in açık olduğu gün ve saatler:
Salı–Perşembe 11:00 - 19:00
Cuma, Cumartesi ve Pazar 12:00 - 20:00
Mekân Pazartesi günleri kapalı.

ARTER sergilerine giriş ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT