Avraham Eilat

Tarihler: 05 Ekim 2010 Salı ~ 11 Kasım 2010 Perşembe

Yer: Galeri G-Art

Adres: G-mall Küçükçiftlik Parkı Lunapark yanı Dolmabahçe Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 296 08 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2010 ~ Kas 11, 2010

Dünyaca ünlü İsrailli sanatçı Avraham Eilat’ın “Çok Geç Kalınmış Olmanın Ani Korkusu” (The Fear of What is Suddenly too Late) serisinden “PSİKOFİZİKSEL ZAMAN” (PSYCHOPHYSICAL TIME) isimli video enstelasyon ve resim sergisi 5 Ekim 2010 tarihinde Galeri G-art’da...

Galeri G-art’da 5 Ekim- 11 Kasım 2010 tarihleri arasında gösterilecek olan ‘Psikofiziksel Zaman’ isimli video enstelasyon ve bağlantılı kağıt üzerindeki işler, sanatçının diğer gösterimlerinde olduğu gibi 2001- 2010 yılları arasında yarattığı ‘Çok Geç Kalınmış Olmanın Ani Korkusu’ ( The Fear Of What Is Suddenly Too Late) konulu serinin bir parçasıdır dolayısıyla, bazı küçük, içsel farklılıklarla bu devamlılığa yoneliktir ve ilk olarak 2008 yılında Prag`daki Uluslararası Çağdaş Sanat Trianelinde gösterilmiştir. Bu başlık, önlenmesi imkansız olan, çok geç kalınmış durumun korkusunu ifade etmektedir.

Sanatçının işlerinde kullandığı karakterler; sanat tarihi, fotoğraf, haber fotoğrafları ve kendi imgeleminden gelen değişik orjinlerden doğar. Eilat her birine birden fazla anlam yüklemiş olup , seyredenlerin kendi fikir ve görüşlerini oluşturmalarına imkan sağlamaktadır.

Bu sergi, bazı orijinal çizimlerin yanı sıra video enstalasyona konu teşkil eden bağlantılı çizim, desen ve baskılarla destekleyip birleştirmektedir. Çoğaltılmış video görüntüleri, sergi icin yaratilmis olan "Mastaba" nin duvarlarinda yansitilmaktadir. Antik Mısır’daki bir Mastaba`daki ölü defin sahnesi ve onun güncel ortamdaki galeri içinde uygulaması geçmişten bugüne enteresan bir bağ oluşturmaktadır.

Sergi 5 ekim-11 kasım 2010 tarihleri arasında Pazartesi dışında her gün 11:00-20:00 saatleri arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT