Baskı Sergisi 1

Tarihler: 01 Nisan 2011 Cuma ~ 14 Nisan 2011 Perşembe

Yer: Fulya Fuar & Kongre Merkezi

Adres: Hakkı Yeten Caddesi Selenium Plaza Fulya Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 215 61 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2011 ~ Nis 14, 2011

Fulya Fuar& Kongre Merkezi (FFM), “Koridor Galeri”, kapsamlı bir baskı sergisine ev sahipliği yapıyor.

Baskı sanatının henüz hak ettiği ilgiyi görmediği ülkemizde sergiye katılan sanatçıların büyük emek harcayarak ve farklı tekniklerle ürettikleri yapıtlar büyük beğeni topluyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi kökenli 22 genç sanatçının sınırlı sayıda ürettiği eserler, sanatsal ve teknik olarak genç kuşağın bakış açısı hakkında da ilginç bir kesit sunuyor.

Gravür, litografi ve serigrafi olarak üretilen birbirinden ilginç 40 eseri görmek için, sergi 14 Nisan 2011 tarihine kadar gezilebilir.

Sergide eserleri yer alan sanatçılar:
Deniz Defne Acerol, Aslı Ayşe Akyüz, Özlem Aryüz, Elif Aydemir, Civan Aydın, Elif Çatlıoğlu, Görkem Dikel, Öznur Eren, Mehmet Ertunç, Uğur Nihan Koçal, Ayfer Kozakçılar, Gaye Kunt, Gizem Kurt, Sara Nowakowska, Orhan Onuk, Ece Öz, Burcu Pehlivan, Nedret Pekcan, Armando Gutierres, Nilay Sayrav, Yusuf Tolga Ünker, Arda Yorgancılar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT