Bedenler Resim Sergisi - Cengiz Uğur

Tarihler: 22 Ekim 2010 Cuma ~ 12 Kasım 2010 Cuma

Yer: Beyoğlu Akademililer Sanat Merkezi

Adres: Balo Sok. No:37 Beyoğlu / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 245 02 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2010 ~ Kas 12, 2010

Beyoğlu Akademililer Sanat Merkezi 22 Ekim – 13 Kasım tarihleri arasında Cengiz Uğur’un “Bedenler” adlı 6. Kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Cengiz Uğur, yoğun bir okuma çılgınlığı ardından oluşturduğu son dönem işlerini “Bedenler” adı altında sergiliyor. Sanatçının son dönemde kendi yaşam deneyimlerinin bir uzantısı olarak oluşan duygularının farklı yansımaları sergide bedenin farklı varoluşları şeklinde karşımıza çıkıyor. Perspektif ve ışığın geride kaldığı, rengin ve pentürün öne çıktığı resimlerde sanatçı ustalığın temel altyapı bilgisini ve tecrübelerini bilinçli bir şekilde dışarda bırakarak cesaretini gösteriyor. Aynı zamanda sanatçı sergideki bazı işleri ile Rembrant’tan William Blake’e, Kafka’dan Ken Kesey’e kadar birçok ismi saygı ile selamlıyor.

1974 Bursa doğumlu olan sanatçı, Uludağ Üniversitesi Resim Bölümü ve Mimar Sinan Üniverstesi Resim Bölümü Yüksek Lisans Bölümü mezunu. Birçok karma ve kişisel sergide yer almış olan sanatçı, çalışmalarına halen İstanbul’daki atöyesinde devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT