Çağdaş Erçelik 'Dersaadet' Sergisi

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 14 Ocak 2012 Cumartesi

Yer: Galeri Eksen

Adres: Maçka Caddesi, No:29 Nişantaşı – İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 219 08 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Oca 14, 2012

GALERİ EKSEN’DEN YENİ SERGİ: “DERSAADET”

Sanatın, hayatı yönlendirdiğine ve insanların düşünce pencerelerini genişletip ufuklarını açtığına inanan ve bu doğrultuda cesaretli adımlar atmasıyla tanınan Galeri Eksen ekibi yeni yıla “Dersaadet” adlı sergiyle giriyor. Sanatçı Çağdaş Erçelik’in İstanbul’un bir diğer ismi olan ‘Dersaadet’te yaşamış edebiyatçılar ve onların yarattığı hayal kahramanları, hikayeleri, romanları ve romanlardaki sahnelerden esinlenerek yarattığı heykel ve resim eserlerinden oluşan sergisi 23 Aralık-14 Ocak tarihleri arasında sanat severlerle buluşacak.

Galeri Eksen Çağdaş Erçelik’in dikkat çekici çalışmalarından oluşan “Dersaadet” adlı kişisel sergiyle sanatseverlere merhaba diyor.

Sergi, sanatçının İstanbul’un bir diğer ismi olan ‘Dersaadet’te yaşamış edebiyatçılar ve onların yarattığı hayal kahramanları, hikayeleri, romanları ve romanlardaki sahnelerden esinlenerek yarattığı eserlerden oluşuyor.

Sanatçının, yaşadığı şehri ve hayatı daha anlamlı kılan edebiyatçılar için bir saygı duruşu olarak adlandırdığı “Dersaadet” 23 Aralık-14 Ocak tarihleri arasında Nişantaşı galeri Eksen’de görülebilir.

Çağdaş Erçelik Hakkında:

1983 yılında İzmir’de doğan sanatçı, 2005 yılında mezun olduğu MSGSÜ Heykel Bölümü’nde yüksek lisansını yapmıştır. 2003-2011 yılları arasında birçok karma sergi ve sempozyuma katılan Erçelik, 2007 Kemal Türkler Anıt Heykel Yarışması Başarı Ödülü, 2007 HSBC Bankası Heykel Yarışması Başarı Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.

GALERİ EKSEN
0212 2190850
info@galerieksen.com
www.galerieksen.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT