Ebru Ela Ercan - 3 Element Sergisi

Tarihler: 11 Mart 2013 Pazartesi ~ 30 Mart 2013 Cumartesi

Yer: İAP – Istanbul Art Platform

Adres: Nakiye Elgün Sok. Divan Palas Apt. No:52 Daire:5 Osmanbey Şişli İstanbul

Telefon: 0212 221 41 42

Web: http://http://www.istanbulartplatform.com

E Posta: info@istanbulartplatform.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2013 ~ Mar 30, 2013

Dünyaca ünlü filozof Platon’a göre 3, fikri temsil eden rakamdır...Sanatçı ebru ela ercan’ın, IAP (Istanbul Art Platform) da gerçekleştireceği “3 element” sergisi sanatçının isminin baş harfleri olan “e” harfinin üçleme fikrinden doğuyor. Doğadaki ağaçların insana huzur veren etkisinin yanı sıra reçinenin doğal parlaklığını kullanarak resimlerdeki derinliği ön plana çıkaran ebru ela ercan, “3 element” sergisinde sizleri unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Her sergisinde sanatçı-sivil toplum kuruluşu işbirliğini zorunlu kılan IAP,“3 element” sergisi, Elim Sende Derneği ile birlikte çocukların gelişimine destek olacak.

Sanatçı kimliğinin yanında başarılı bir mimar olan ebru ela ercan’ın, IAP-Istanbul Art Platform Galeri’de başlayacak olan sergisinde, 3 rakamının hakim olduğu diğer öne çıkan doneler ise tarih, eser sayısı ve obje sayıları olarak ortaya çıkıyor. 03.03.2013 Tarihinde ziyaretçilere açılacak sergide, 3X7olmak üzere, 21 adet resmin üzerine reçine tekniğinin uygulandığı eserler ve üç endüstriyel tasarım siz sanatseverleri bekliyor.

Küçük yaştan itibaren resme ilgi duyan Ankara doğumlu sanatçı, mimarlık eğitiminin ardından, çok sayıda yerli ve yabancı başarılı projelere imza atarak kendi mimarlık ofisini açtı... Mesleki başarılarının ardından ebru ela ercan, eserlerinde kullandığı reçine tekniği ile vazgeçemediği iki büyük tutkusu olan resim ve mimariyi birleştiriyor. Ağaçtan gelip reçineye dönüşen büyüleyici karışımın tuval üzerinde bıraktığı parlaklık, resimlerdeki derinliği ön plana çıkartıyor.

IAP-Istanbul Art Platform Galeri’de sanatseverleri bekleyen ebru ela ercan “3 element” sergisi, satılan her tablonun gelirini %20’sini Elim Sende Derneği’ne bağışlıyor. IAP-Istanbul Art Platform, gerçekleştirdiği her sergisinde STK’larla iş birliği yapmanın yanı sıra galeride eserleri sergilenen sanatçılar ile atölye çalışmaları da yürütüyor. ebru ela ercan ile birlikte geçekleştirilecek olan atölye çalışması, sanatla zenginleştirdiği mesleğini icra eden sanatçının çok yönlü yanının çocuklara umut ışığı olması amaçlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT