Eski Balat – Perihan Güler

Tarihler: 17 Ağustos 2010 Salı ~ 04 Eylül 2010 Cumartesi

Yer: İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No:146 Tünel / Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 60 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2010 ~ Eyl 4, 2010

Beyoğlu Belediyesi, Ressam Perihan Güler`in “Eski Balat” isimli sergisine 17 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Sanat Galerisinde ev sahipliği yapıyor.

Ressamımız Perihan Güler`in yolu da günün birinde Balat`tan geçince semtin yenilenmeden önceki eski hali ; insanların semte tutunmaya çalışmaları , yaşantı kurma çabaları ; semtin tarihsel dokusu, bu dokuya uymayan yerel yönetimin uyduruk kaldırımlarının tümüyle tuvale yansıtılması gerektiğine inandı ve bu sergi doğdu. Balat`ın yerleşimcileri , Haliç bölgesine ilk fabrikalar kurulunca ,Şişli gibi daha lüks semtlere taşındılar. Yerleşim yeri boşluk kabul edemeyeceğinden ,gidenlerin semtini her meslekten ya da mesleksiz Kastamonu`lular almaya başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT