Evren Sungur Resim Sergisi

Tarihler: 12 Mart 2010 Cuma ~ 07 Nisan 2010 Çarşamba

Yer: Akademililer Sanat Merkezi

Adres: Balo Sokak No:37 Beyoğlu/İstanbul İstanbul

Telefon: 0 212. 245 02 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2010 ~ Nis 7, 2010

Genç kuşağın iddialı ressamlarından biri olarak gösterilen Evren Sungur, ilk kişisel sergisini Akademililer Sanat Merkezi`nde açıyor. 12 Mart 2010`da açılacak olan sergide sanatçı, son dönemde yaptığı yağlı boya resimleri ile izleyici karşısına çıkacak. Küratörlüğünü Denizhan Özer`in yaptığı sergide sanatçı, görselliğin ve şiddetin egemen olduğu yüzyılımızda; bilinçaltı işgal edilmiş, medyanın esiri olmuş insanların günlük hayat hikayelerinin medyadaki yansımalarını tuval üzerine taşıyarak günümüz insanının içinde bulunduğu çıkmazın durum tesbitini yapmaktadır.

Sergideki resimlerde; bedenleri çevreleyen döngüsel çemberler, mekanları bölen sert ve saldırgan çizgilere rağmen figürle, nesne ve mekanın ilişkisi kurulmaktadır. Vücutların çıplak ve korunmasız oluşu, sistemin yönettiği medya karşısında nasıl da korunmasız olduğumuzu açıkça göstermektedir.

Daha önce aldığı 2009 Nuri İyem Resim Yarışması Ödülü gibi birçok ödülün de sahibi olan Evren Sungur`un, şiddeti ve sapkınlığı merkeze alarak ``iktidar bedenleri``nin durumunu sorgulayan ``Canlı Yayın`` isimli sergisi, 12 Mart – 7 Nisan 2010 tarihleri arasında Akademililer Sanat Merkezi`nde görülebilir.

Akademililer Sanat Merkezi, Pazar günleri haricinde hergün saat 11.00 – 19.00 arasında izleyicilere açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT