Gülseren Südor - Geçmiş ve Şimdi; Ama hepsi Aynı

Gülseren Südor - Geçmiş ve Şimdi; Ama hepsi Aynı

Tarihler: 07 Ekim 2017 Cumartesi ~ 28 Ekim 2017 Cumartesi

Yer: Galeri Diani & Atolye Sudor

Adres: Bostanbaşı Caddesi No : 3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 31 34

Web: http://www.galeridiani.com

E Posta: info@galeridiani.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2017 ~ Eki 28, 2017

‘Bir sanatçıyı en korkutan gerçek: aklının, yeteneğinin ve birikimlerinin sınırlarını zorlayan kalıcı yapıtlar üretip üretemeyeceğidir.
GÜLSEREN SÜDOR

‘Nerededir güzellik? Tüm istemimle istemek zorunda olduğum yerdedir; sevmek ve yok olmak istediğim yerdedir, sadece bir imge olarak kalmasın diye’
FRIEDRICH NIETZSCHE

Gülseren Südor’ un ‘Geçmiş ve Şimdi; Ama hepsi Aynı’ adlı kişisel sergisi 7-28 Ekim 2017 tarihleri arasında Galeri Diani’ de gerçekleşiyor. Adını sanatçının 50 yıla varan sanat serüvenini, insan ve doğa dengesini merkeze alan sorgulamasından alan sergide, farklı boyutlarda neredeyse sanatçıyla özdeşleşmiş çini mürekkebi tarama tekniği yapıtlarını, yine özgün baskı üzerine karışık teknik kullanarak ürettiklerini ve bunların yanı sıra tual üzeri yağlıboya ve desenlerini görmek de görmek mümkün olacak.

Gülseren Südor’ un yapıtları her sergisinde olduğu gibi bir önceki sergisinin adeta devamı niteliği taşıyor. Sanatçının neredeyse elli yıldır ürettiği yapıtlar tam bir yaşam algısı oluşturuyor. Bu kişisel sergisinde 1980 ler den sonra insan, doğa denge ve dengesizliğini, kendi kullandığı teknikleri ve bakış açısını yeniden sorguluyor. Biz izleyicilere kendimiz, doğa ve toplum ile aramızda ki bağı veya olmayan bağı da sorgulatmaktan geri kalmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT