Işık ve Gölge Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 16 Eylül 2014 Salı ~ 30 Eylül 2014 Salı

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2014 ~ Eyl 30, 2014

TİMURTAŞ ONAN IŞIK VE GÖLGE ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERİNİN SERGİSİ 16 EYLÜL DE AÇILIYOR.

Fotoğraf Sanatçısı Timurtaş Onan’ın ilk üç dönem Işık ve Gölge atölye katılımcıların çalışmalarından oluşan sergi 16 Eylül 2014 de Akatlar Kültür Merkezinde açılıyor. Grubun 56 siyah beyaz fotoğraftan oluşan sergisine tüm sanatseverleri bekliyoruz.

Işık ve gölgenin fotoğrafı nasıl beslediğini görebilmek zaman ve çaba gerektiren bir beceri. Bizlerin, Işık Gölge ekibi olarak Timurtaş Onan ile yaptığımız çalışmalarda bu etkiyi tanıyabilmek ve kullanabilmek için uzun bir yol yürüdüğünü düşünüyorum. Sabahın erken ışıklarıyla başlayan, İstanbul’un ince zarif sokaklarından, yıllara ve değişime rağmen ayakta durmayı başarabilmiş asil yapılarından, yaşadıkları semtin rengini taşıyan insanlarından, her semtin tadından, tınısından gün batımına doğru geçilen bir yol. Tarihin, kültürün, insanın, fotoğrafladığın “an”a ne değer kattığını sorgulamayı öğrendiğimiz, saygı göstermeden ve sevmeden fotoğraf çekilemeyeceğini öğrendiğimiz bir yol. Timurtaş Onan’la fotoğrafı, müziği, sinemayı ve yaşadığımız şehri tekrar gördük, daha başka sevdik. Sonsuz özverisine, fotoğraf uğraşımıza kazandırdığı büyülü dokunuşa teşekkürü borç biliriz.

Işık & Gölge Atölyesi Grubu adına Eser Belül

Katılımcılar: Münevver Antczak, Ayşe Baranok Köse, Nalan Başkır, Eser Belül, Mehmet Naci Demirkol, Ümran Engin, Şebnem Ergezer, Agop Ezgilioğlu, Murat Kaan, H. Çağla Mazlum, Okan Özbilen, Gülşah Sarıtaş Keskinel, Özlem Uçarkuş, Elif Yılmaz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT