Metin Ünsal Resim Sergisi - Yaşamdan Notlar 2

Tarihler: 05 Ekim 2010 Salı ~ 24 Ekim 2010 Pazar

Yer: Galeri Selvin

Adres: Arnavutköy Dere Sok. No:3 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 263 74 81

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2010 ~ Eki 24, 2010

Metin Ünsal Resim Sergisi - `Yaşamdan Notlar II`

1958 yılında İstanbul`da dünyaya gelen Metin Ünsal; ilk, orta ve lise öğrenimini Işık Lisesi`nde tamamladıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi`nde mühendislik eğitimi görmüştür. Eğitim hayatı boyunca resim yapmış,sergilere katılmış ve kişisel sergiler açmıştır.

1977 – 1980 yılları arasında temel sanat eğitimi aldıktan sonra, çalışmalarını yurtiçi ve yurtdışında sürdürdü. İlk kişisel sergisini 15 yaşında açan Ünsal`ın çeşitli koleksiyonlarda yapıtları yer almaktadır. Halen Ortaköy`deki atölyesinde çalışmalarını sürdürmekte ve Silkar A.Ş.`nin tasarım direktörlüğünü yapmaktadır. Mozaik konusundaki koleksiyonlarını içeren yayınları da bulunmaktadır.

Sanatçı yeni işlerinde, dingin mekanların yanı sıra, özellikle büyük kentlerde zamana karşı verilen yarışı, farklı zaman ve mekanlarda yaşanan olayları sanki şimdi yaşanıyor gibi göstererek özgün plastik diliyle son derece başarılı bir şekilde yorumluyor.

İstanbul’u ele aldığı işlerinde, şehrin tarihi, mistiği, sosyal kurum ve sınıfları hakkında işaret edici misyon yüklenirken renkçi bir tutum, zaman zamanda dışavurum anlayışta üretim yapmakta. Hemen her yapıtında özlem, hüzün, bekleyiş, arayış, kavuşma gibi hepimizin yaşamından gerçek bir kesit sunmaktadır.
selvincg@gmail.com
www.galeriselvin.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT